Antena Meniu Search
x

Video Şoferiţă din Baia Mare, la un pas să fie linşată de rudele unui copil pe care l-a acroşat cu maşina. Femeia s-a adăpostit într-un magazin şi a sunat la 112

Momente de coşmar pentru o şoferiţă din Baia Mare! Femeia era să fie linşată de părinţii şi rudele unui copil pe care l-a acroşat cu maşina. Totul s-a petrecut luni seară, când cel mic ar fi sărit în faţa autoturismului încercând să treacă strada printr-un loc nepermis. În urma accidentului, copilul a ajuns la spital. Pe străzi, însă, a început războiul.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 07.06.2022, 13:55

Vezi și

Totul s-a încheiat la secţia de poliţie, iar oamenii legii au identificat deja câteva persoane.

Şoferiţa în vârstă de 31 de ani, care era să fie linşată după ce a produs accidentul, nu a depus plângere la poliţie până acum, dar poate să facă acest lucru în termen de 90 de zile. 

Copilul a încercat să treacă strada prin loc nepermis 

Scandalul a pornit în momentul în care şoferiţa a lovit copilul care a ţâşnit dintre maşini. În acel moment, tatăl băieţelului a tăbărât cu pumnii şi picioarele asupra maşinii. 

Pentru a scăpa, femeia s-a adăpostit într-un magazin, de unde a cerut şi ajutor la 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şoferiţă din Baia Mare, la un pas să fie linşată de rudele unui copil pe care l-a acroşat cu maşina. Femeia s-a adăpostit într-un magazin şi a sunat la 112