Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un copil din Baia Mare, lovit de o maşină în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis. Apropiaţii victimei au sărit să îl bată pe şofer

Un accident rutier petrecut în această seară pe un drum din Baia Mare a degenerat într-un adevărat scandal, după ce un copil a fost lovit de un autoturism, în timp ce încerca să traverseze strada fără să se asigure.

de Redactia Observator

la 06.06.2022, 21:29

S-a întâmplat pe strada Păltinişului din municipiu. Un copil a încercat să traverseze strada fără să se asigure, apărând brusc dintre maşinile parcate direct în faţa autoturismului care l-a lovit. Pentru că nu l-a observat, şoferiţa maşinii l-a lovit pe copil, care ulterior a fost transportat în stare conştientă la spitalul judeţean din Baia Mare. 

Totul s-a transformat însă în scandal, după ce mai multe rude şi apropiaţi ai copilului au sărit la femeia aflată la volan pentru a o lua la bătaie. În doar câteva secunde strada s-a umplut de oameni, iar traficul a fost paralizat. La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de poliţie care au reuşit să restabilească ordinea publică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Un copil din Baia Mare, lovit de o maşină în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis. Apropiaţii victimei au sărit să îl bată pe şofer