Antena Meniu Search
x

Şoferiţă la un pas să ajungă cu maşina în Balta Pipera. Tânăra a fost încătuşată, după ce a refuzat să sufle în etilotest

O tânără de 27 de ani a devenit cascador fără voie! Nu a mai putut stăpâni volanul şi a fost la un pas să ajungă cu maşina în Balta Pipera.

Vezi și

O tânără de 27 de ani a devenit cascador fără voie! Nu a mai putut stăpâni volanul şi a fost la un pas să ajungă cu maşina în Balta Pipera. Tânăra ar fi mirosit puternic a alcool. Şoferiţa a fost încătuşată şi dusă la spitalul Floreasca, unde i s-au recoltat probe pentru a se stabili dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice.

Tânăra ar fi gonit pe Bulevardul Pipera din judeţul Ilfov şi a ieşit cu maşina în decor. A spulberat un gard de fier, a trecut milimetric pe lângă un stâlp de iluminat şi s-a oprit pe malul lacului. O tragedie se putea întâmpla dacă acolo nu erau câţiva copaci care să împiedice căderea în apă. Ca prin minune, şoferiţa a scăpat nevătămată. S-a ales, însă, cu dosar penal şi cu autoturismul avariat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şoferiţă la un pas să ajungă cu maşina în Balta Pipera. Tânăra a fost încătuşată, după ce a refuzat să sufle în etilotest