Antena Meniu Search
x

Şoferiţă rănită grav, după ce a pierdut controlul volanului, iar maşina pe care o conducea s-a izbit violent de o basculantă

O şoferiţă a fost rănită grav, după ce a fost implicată într-un accident produs, marţi seara, pe Drumul Naţional DN67, respectiv pe raza localităţii Pietrari, judeţul Vâlcea.

de Redactia Observator

la 20.04.2021, 18:34

Şoferiţa a fost preluată de medici în stare de inconştienţă
Aşa arăta maşina şoferiţei după ce s-a izbit de basculantă
  • Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs teribilul accident din Pietrari, judeţul Vâlcea.

Primele informaţii de la faţa locului arată că, într-o curbă deosebit de periculoasă, şoferiţa a pierdut controlul volanului, iar maşina în care se afla a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de o basculantă.

Şoferiţa a rămas încarcerată, în urma accidentului din Vâlcea, şi a fost extrasă cu dificultate dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Victima a fost preluată în stare de inconştienţă de medicii ajunşi la faţa locului. De asemenea, şoferul de pe basculantă a fost transportat şi el la spital, pentru investigaţii suplimentare.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul din Vâlcea

Autorităţile locale au intervenit la locul producerii accidentului cu un echipaj cu autospecială de stingere şi modul de descarcerare, un echipaj SMURD de la Govora şi încă unul de  descarcerare de la Râmnicu Vâlcea.

Poliţiştii din Horezu au demarat o anchetă la faţa locului pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Material realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de Cristina Oprea, corespondent Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şoferiţă rănită grav, după ce a pierdut controlul volanului, iar maşina pe care o conducea s-a izbit violent de o basculantă