Antena Meniu Search
x

Şoferul a simţit miros de fum, dar a dat ventilaţia la maxim şi a accelerat. Apoi a sărit din mers, ca să-şi salveze viaţa (VIDEO)

O maşină a ars ca o torţă pe o stradă din Lugoj. Autoturismul a luat foc în trafic, spre groaza celor care au văzut toată scena.  

O maşină a ars ca o torţă pe o stradă din Lugoj. Autoturismul a luat foc în trafic, spre groaza celor care au văzut toată scena.  

Şoferul, deşi a simţit miros de fum, a dat ventilaţia la maxim şi a călcat acceleraţia. Bărbatul a sărit din maşină şi s-a salvat în ultima clipă, când deja flăcările cuprinseseră autoturismul

Incidentul s-a petrecut în faţa unui service auto şi mai mulţi oameni au sărit să-l ajute pe şofer, dar  maşina a fost distrusă în proporţie de 90%. 

Autoturismul ar fi luat foc din cauza unui scurtcircuit. Un eveniment similar a avut loc în urmă cu 5 luni pe drumul care leagă Lugojul de Buziaş.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şoferul a simţit miros de fum, dar a dat ventilaţia la maxim şi a accelerat. Apoi a sărit din mers, ca să-şi salveze viaţa (VIDEO)