Antena Meniu Search
x

Video Şoferul beat şi drogat care a ucis doi soţi, pe un drum din Cluj, şi-a aflat sentinţa. O cameră de supraveghere a filmat momentul impactului

Șoferul care a provocat un accident mortal pe un drum naţional din judeţul Cluj, în urmă cu cinci luni, și-a primit sentința. Judecătorii l-au condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare după ce acesta s-a urcat la volan băut și drogat şi a omorât doi soți. Tânărul de 24 de ani avea o alcoolemie de 1 la mie și era pozitiv la 3 substanțe interzise atunci când s-a urcat la volan și a produs tragedia.

de Redactia Observator

la 09.04.2024, 11:31

Vezi și

Şoferul vinovat a depăşit o maşină care era deja pe contrasens. Când s-a întors în mare viteză pe banda sa, a lovit din spate autoturismul în care se aflau cele două victime. 

Coliziunea a fost atât de puternică încât maşina în care se aflau cei doi soţi a fost ruptă în două, iar bucăţi de caroserie au fost aruncate la zeci de metri distanţă. 

Soţii au murit la doar câteva minute distanţă, unul de celălalt

Soţii au fost resuscitaţi de medicii chemaţi să intervină, dar au murit la doar câteva minute distanţă, unul de celălalt. Iar martorii au povestit atunci că, după impact, şoferul de 24 de ani, care îşi luase permisul cu doi ani în urmă, nu s-a grăbit să acorde ajutor victimelor. Tânărul avea o alcoolemie de 1 la mie și era pozitiv la 3 substanțe interzise atunci când s-a urcat la volan și a produs nenorocirea.

La cinci luni de la tragedie, şoferul care s-a urcat la volan băut și drogat și-a primit sentința: judecătorii l-au condamnat la 4 ani și 2 luni de închisoare. În plus, au decis să acorde şi despăgubiri materiale pentru fiicele victimelor în valoare de 150.000 de euro și daune morale de 50.000 și 20.000 de euro pentru mama victimei și sora acesteia.

Sumele urmează să fie decontate prin firma de asigurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Şoferul beat şi drogat care a ucis doi soţi, pe un drum din Cluj, şi-a aflat sentinţa. O cameră de supraveghere a filmat momentul impactului