Antena Meniu Search
x

Şoferul drogat din Capitală care ar fi vrut să-şi omoare soţia într-un accident, reţinut după 7 ore de audieri

Şoferul aflat sub influenţa drogurilor şi care a provocat deliberat un accident în centrul Capitalei a fost reţinut pentru tentativă de omor, după aproape 7 ore

Vezi și

Şoferul aflat sub influenţa drogurilor şi care a provocat deliberat un accident în centrul Capitalei a fost reţinut pentru tentativă de omor, după aproape 7 ore de audieri! Poliţiştii au descoperit în maşina acestuia substanţe suspecte, dar şi faptul că individul ar avea un permis de conducere falsificat.

În cătuşe şi cu privirea în pământ, bărbatul nu fuge de întrebări. Din maşina poliţiştilor, încearcă să explice de ce a intrat orbeşte în cele trei autoturisme de la semafor. 

Dar martorii îl contrazic. Chiar şi după carambol, femeia a scăpat cu greu din mâinile lui. Acum e încă la spital şi îşi va spune şi ea varianta ei poliţiei.

Din maşina bărbatului, anchetatorii au ridicat plicuri cu prafuri suspecte, posibil droguri, care vor fi analizate de specialişti. Dar au confirmat deja că bărbatul a condus sub influenţa cocainei. În plus, conducea cu un permis emis în Liban, despre care surse din anchetă susţin că este un fals. Interesant este că pe numele individului există încă un dosar penal, pentru că a mai fost o dată prins la volan fără permis. Aseară, anchetatorii au ajuns şi în blocul în care locuiesc cei doi soţi. Este, de altfel, şi locul unde familia ar deţine un studio de videochat. Culmea, cei doi stau în aceeaşi clădire în care îşi are sediul şi Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti. 

Apropiaţii cuplului spun că relaţia dintre cei doi devenise tensionată, iar bătăile erau la ordinea zilei. Chiar dacă bărbatul susţine că nu a încercat să-şi omoare soţia, poliţişti au deschis un dosar penal in rem pentru tentativă de omor. Ulterior, individul a fost reţinut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şoferul drogat din Capitală care ar fi vrut să-şi omoare soţia într-un accident, reţinut după 7 ore de audieri