Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoferul care a spulberat un bărbat la Constanţa şi apoi a fugit, părăsindu-şi victima pe şosea, a fost prins. Poliţiştii l-au dus la audieri (VIDEO)

Mobilizarea de pe internet, dar şi camerele, i-au ajutat deocamdată pe poliţişti să afle cine este proprietarul maşinii. 

de Redactia Observator

la 05.11.2017 , 16:15

Şoferul care a spulberat un bărbat la Constanţa şi apoi a fugit, părăsindu-şi victima pe şosea, a fost prins. Poliţiştii l-au dus la audieri

Accident şocant suprins în centrul oraşului Constanţa. Un pieton este aruncat în aer zeci de metri, iar şoferul fuge după impact. Victima a făcut greşeala de a traversa neregulamentar şi fără să se asigure.

Pietonul este aruncat câţiva metri. După impact, şoferul nu opreşte. Doar încetineşte. Apoi fuge... Imaginile de pe camerele de supraveghere au dus la identificarea maşinii şi, imediat, la o vânătoare on-line. 

Mobilizarea de pe internet, dar şi camerele, i-au ajutat deocamdată pe poliţişti să afle cine este proprietarul maşinii.  Mobilizarea nu a existat şi în stradă. Imediat după accident, până la venirea ambulanţei, omul a zăcut pe asfalt în timp ce maşinile circulau fără a opri. 

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Şoferul care a spulberat un bărbat la Constanţa şi apoi a fugit, părăsindu-şi victima pe şosea, a fost prins. Poliţiştii l-au dus la audieri (VIDEO)