Antena Meniu Search
x

Video Șoferul de microbuz filmat cum lovește cu pumnii în cap o bătrână, în Bacău, a fost dat afară de firma de transport

Scene revoltătoare au avut loc într-un microbuz din judeţul Bacău. O femeie a fost lovită brutal peste cap, chiar de către şofer. Martorii agresiunii spun că ea ar fi fost avertizată, în repetate rânduri, să stea pe scaun. Nimeni nu a sărit însă de pe scaun să-l oprească pe şoferul violent. Deocamdată, victima nu a depus plângere la Poliţie. Între timp, bărbatul a fost dat afară de conducerea firmei de transport persoane.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 31.03.2023, 14:01

Vezi și

Totul s-ar fi întâmplat în cursul zilei de marți după-amiază, pe ruta Bacău - Onești. Femeia, într-o zonă cu serpentine, ar fi refuzat să se mai așeze pe scaun și astfel l-ar fi deranjat pe șofer, căzând în mod repetat peste acesta. Ulterior, când a văzut că nu ascultă, șoferul a tras pe dreapta, i-a adresat injurii și chiar a început să o lovească în mod repetat cu palma și pumnii.

Șoferul bătăuș a fost suspendat

DIn păcate, niciunul dintre ceilalți pasageri care se aflau în microbuz la momentul respectiv nu a intervenit în apărarea femeii, pentru a-l opri pe bărbat, ci doar au strigat la acesta că doar ar trebui să nu mai fie agresiv și au filmat incidentul. A doua zi, cei de la firma de transport au primit imaginile și au început o anchetă disciplinară. Pe perioada anchetei, șoferul a fost suspedat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Onești, care lucra de puțin timp la această firmă.

Între timp, imaginile au apărut în spațiul public și, cum nu există făcută o plângere de către femeie la poliție împotriva șoferului, agenții s-au autosesizat în acest caz și au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar și pentru deranjarea ordinii și liniștii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Șoferul de microbuz filmat cum lovește cu pumnii în cap o bătrână, în Bacău, a fost dat afară de firma de transport