Antena Meniu Search
x

Video Şoferul din Timişoara care a scuipat pietonul pe care era să-l calce pe trecerea de pietoni, sancţionat de poliţişti. Ce amendă a primit

de Redactia Observator

la 17.02.2022, 17:48

Vezi și

Traficul din România a ajuns o junglă fără limite. Să te urci la volan e un adevărat act de curaj. Nu ştii niciodată cu cine sau cu ce te vei întâlni. 

Nici ca pieton nu eşti mai în siguranţă. Şi avem nişte imagini din Timişoara care arată până unde poate merge lipsa de respect a unora dintre şoferi.

Un tânăr a agresat şi umilit un pieton care nu s-ar fi dat la o parte din calea lui, deşi era pe trecerea de pietoni. Şoferul a făcut slalom printre oamenii care aşteptau la zebră ca să ajungă pe trotuar.

Când un bărbat îi cere explicaţii şi începe să-l filmeze, tânărul coboară din maşină, îi dă peste telefon şi... îl scuipă pur şi simplu pe om. De mai multe ori.

Imaginile sunt de-a dreptul revoltătoare şi evident că au stânit o mulţime de reacţii şi în mediul online.

Poliţiştii rutieri au aplicat şoferului agresiv două sancțiuni contravenționale în valoare de 7.000 de lei: una pentru a intrat cu maşina pe trotuar și a doua pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Şoferul din Timişoara care a scuipat pietonul pe care era să-l calce pe trecerea de pietoni, sancţionat de poliţişti. Ce amendă a primit