Antena Meniu Search
x

Şoferul român care a intrat cu duba într-un TIR, intenţionat, live pe Facebook, are doar 22 de ani (video)

Şoferul român care a intrat cu duba într-un TIR, intenţionat, live pe Facebook, are doar 22 de ani. Nu există deocamdată informaţii care să confirme sau să infirme decesul tânărului care e originar din Deva.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.08.2019, 10:54

Şoferul român care a intrat cu duba într-un TIR, intenţionat, live pe Facebook, are doar 22 de ani. Nu există deocamdată informaţii care să confirme sau să infirme decesul tânărului care e originar din Deva.

Un tânăr şofer român a apăsat acceleraţia la peste 170 km/h şi a lovit intenţionat un TIR, totul fiind trnamis live pe Facebook. Tocmai ce aflase că e părăsit de iubita lui din ţară, transmiţându-i acesteia un mesaj.

Claudiu C. e din Deva şi are doar 22 de ani, fiind născut în octombrie. Muncea la Munchen, şofer pe o camionetă de 3.5 tone, cea pe care a băgat-o cu viteză într-un tir staţionat, pe o autostradă din Germania.

"Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. Pe Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult.

Pe acelaşi subiect

Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât.

După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă." spune şoferul, în transmisiunea live de pe reţeaua de socializare.

VEZI AICI VIDEO CU TRANSMISIUNEA LIVE A TÂNĂRULUI ŞOFER

E interesant faptul că tânărul din Deva a ales să îşi creeze un cont nou de Facebook, de curând, pentru a transmite live sinuciderea. El avea un alt cont pe care era activ. La cel nou nu are priteni, fotografii sau vreo altă activitate, în afară de live-ul de luni seara şi o fotografie semnificativă, cu un bărbat pe patul de spital, cu un înger lângă el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şoferul român care a intrat cu duba într-un TIR, intenţionat, live pe Facebook, are doar 22 de ani (video)