Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șoferul spaniol care a sulberat o fetiță de 8 ani și pe bunica acesteia, după ce a intrat cu mașina pe trotuar, în Ialomița, a fost arestat

Șoferul spaniol care a sulberat o fetiță de 8 ani și pe bunica acesteia, după ce a intrat cu mașina pe trotuar, a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

de Redactia Observator

la 07.05.2018 , 18:51

Șoferul spaniol care a sulberat o fetiță de 8 ani și pe bunica acesteia, după ce a intrat cu mașina pe trotuar, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Duminică seară, în comuna  Stelnica, judeţul Ialomiţa, bărbatul, care avea alcoolemie de 1,02, a pierdut controlul volanului, a intrat cu mașina pe trotuar și a lovit în plin trei persoane: o fetiţă de 8 ani, bunica ei în vârstă de 58 de ani şi un bărbat.

În urma impactului teribil, fetiţa şi bunica ei au murit, iar bărbatul a fost grav rănit. Acesta a fost transportat inițial la Spitalul din Fetești, apoi transferat la un spital din Constanța.

Articolul continuă după reclamă

În acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Șoferul spaniol care a sulberat o fetiță de 8 ani și pe bunica acesteia, după ce a intrat cu mașina pe trotuar, în Ialomița, a fost arestat