Antena Meniu Search
x

Video Șoferul unui Audi stârnește uluire pe un drum din Negrești Oaș, în Satu Mare: "Ăsta o fumat ceva cred...uite, și cu poliția acolo! E de necrezut"

Nu se știe de ce sau cine este șoferul, cert este că un Audi a fost filmat rulând cu spatele pe un drum intens circulat din Negrești Oaș, în județul Satu Mare. Scena a fost filmată, iar înregistrarea a fost postată pe TikTok.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.09.2021, 17:50

Vezi și

Update 15.50 - "În urma vizualizării imaginilor și a verificărilor efectuate, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Negrești Oaș au identificat un  bărbat, de 32 de ani, din localitatea Vama, care declară faptul că la data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, aflându-se la volanul unui autoturism pe raza localității Negrești Oaș, i-a apărut o defecțiune la cutia de viteză fapt pentru care a putut să se deplaseze doar cu spatele.

Persoana în cauză a fost sancționată de către polițiști cu o amendă contravențională în valoare de 435 de lei, conform OUG 195/2002. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în acel moment nu se afla în zonă nici un echipaj de poliție", a transmis IPJ Satu Mare.

Știrea inițială:

Cu farurile aprinse și avariile puse, mașina înmatriculată în Satu Mare este surprinsă în timp ce deplasează în marșarier, stârnind uluirea celorlalți șoferi aflați în trafic. 

Pe acelaşi subiect

Deși avea posibilitatea să oprească într-una dintre parcările de pe marginea drumului, în cazul în care mașina ar fi avut vreo defecțiune, șoferul a continuat să meargă cu spatele. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei care au filmat scena se aud cum spun că autoturismul trece pe lângă un ehipaj de poliție, care nu ar fi avut, însă, niciun fel de reacție.

"Ăla nu e tractat, nu e absolut nimic. Or îs io nebun....Ăla e fumat? Io nu mai înțeleg nimic, cum merge cu spatele? Oare i s-o dus cutia și nu mai poate merge decât în marșarier? Dar n-are cum...trebuie să se bage într-o parcare. Nu e tractat, nu e absolut nimic. Ăsta o fumat ceva cred că...uite, și cu poliția acolo! Faza asta e de necrezut", se aude un bărbat pe filmare.

În cele aproape două minute, cât durează înregistrarea, mașina depășește de mai multe ori linia continuă, intrând pe sensul opus. Potrivit presasm.ro, incidentul ar fi avut loc pe un drum din orașul Negrești Oaș, în Satu Mare.

- Articol realizat cu ajutorul infotmațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Șoferul unui Audi stârnește uluire pe un drum din Negrești Oaș, în Satu Mare: "Ăsta o fumat ceva cred...uite, și cu poliția acolo! E de necrezut"