Antena Meniu Search
x

Video Angajați ai unei brutării din București, printre victimele tragediei din Ialomița. Veneau de la muncă, din tura de noapte

Patru oameni și-au pierdut viața în această dimineață, pe un drum din Ialomița. Trei dintre ei erau angajați ai unei brutării din București și se întorceau acasă, după tura de noapte. A patra victimă, un sucevean de 41 de ani, era șoferul uneia dintre cele două dube implicate în accident.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.09.2021, 12:05

Patru familii distruse, în urma unui groaznic accident rutier, produs azi dimineață în Ialomița, pe DN 2, între localitățile Movilița și Sinești, după un carambol teribil cu două autoutilitare și un autoturism. 

IPJ Ialomiţa

Impactul între cele două dube a fost unul teribil, ambii șoferi pierzându-și viața. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani din Movilița, județul Ialomița, tatăl unei fete, și un sucevean de 41 de ani, din comuna Ipotești. 

Angajați ai unei brutării din București, printre victimele tragediei din Ialomița

Pe acelaşi subiect

În autoutilitara albă, condusă de bărbatul de 45 de ani, se mai aflau trei femei. Toți erau angajați ai unei brutarii din București, ieșiseră din tura de noapte, și mergeau spre casele lor. Din păcate, două dintre aceste femei au murit în urma coliziunii violente. Aveau 45 și respectiv, 49 de ani, și locuiau în comunele Movilița și Dridu.

Cea de-a treia femeie din duba albă, în vârstă de 63 de ani, dar și o persoană din autoturismul implicat în accident au fost rănite, fiind transportate la spitale din București.

IPJ Ialomiţa

Alarma a fost dată la primele ore ale dimineții

În jurul orei 06.45, pompierii militari ialomițeni au fost solicitati, prin apel 112, să intervină la un accident rutier produs în urma coliziunii dintre două autoutilitare și un autoturism, pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești în care au fost implicate 6 persoane.

"La fața locului s-au deplasat salvatorii din cadrul detașamentului Urziceni cu o autospecială de primă

intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. Totodată, au mai intervenit și 5 ambulanțe SAJ–Ialomița, o ambulanță tip C cu medic aparținând serviciului de ambulanță B-IF și un elicopter", au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit IPJ Ialomița, bilanțul accidetului este de patru morți și doi răniți.

"În această dimineață, în jurul orei 07:00, pe DN 2, între localitățile Movilița și Sinești s-a produs un accident de circulație ca urmare a coliziunii dintre 2 autoutilitare și un autoturism. În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 4 persoane decedate.Pentru preluarea răniților la fața locului a venit un elicopter SMURD", au anunțat polițiștii ialomițeni. 

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterii Observator Andreea Filip și Laurențiu Rădulescu-

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Angajați ai unei brutării din București, printre victimele tragediei din Ialomița. Veneau de la muncă, din tura de noapte