Antena Meniu Search
x

Video Șoferul unui Mercedes, manevră criminală pe o stradă din Iași. O cameră de bord l-a filmat cum depășește în viteză coloana de mașini care aștepta la semafor

Polițiștii rutieri au lăsat un ieșean fără permis timp de 60 de zile, după ce a depășit o coloană de mașini ce aștepta la semafor și a trecut și pe roșu. Manevra inconștientă a șoferului teribilist, care putea duce la o tragedie, a fost filmată de o cameră de bord.

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 15:30

Vezi și

În înregistrare se vede cum șoferul unui Mercedes depășește pe linie continuă coloana oprită la culoarea roșie a semaforului și trece în mare viteză peste trecerea de pietoni și doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie accidentat. S-a întâmplat ziele trecute, pe o stradă din Iași, unde există o singură bandă pe fiecare sens de mers. 

Șoferul inconștient, amendat și lăsat fără permis

Imaginile, postate pe un grup de Facebook, au fost văzute și de polițiștii ieșeni, care s-au autosesizat și, la scurt timp, l-au identificat pe șofer.

"Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, facem precizarea că polițiștii Biroului Rutier Iași s-au autosesizat și la scurt timp au identificat conducătorul auto. Astfel, șoferul, un bărbat, de 45 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.160 de lei și reținerea permisului de conducere pentru 60 de zile pentru depășirea coloanei de vehicule oprită la semafor și trecerea pe culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune", a transmis IPJ Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Șoferul unui Mercedes, manevră criminală pe o stradă din Iași. O cameră de bord l-a filmat cum depășește în viteză coloana de mașini care aștepta la semafor