Antena Meniu Search
x

Solistul trupei Depeche Mode va avea o femeie in garda de corp

Trupa Depeche Mode a ajuns la Bucuresti. 40.000 de romani se pregatesc sa-i aplaude, o singura romanca sa-i apere. Garda de corp a solistului este o femeie

Vezi și

Asa a cerut chiar el - si nu e singura extravaganta pe care si-o permite. O camera intunecata, meniuri bio, lux si discretie. Zeii scenei au sosit, asa ca showul poate incepe. Cei trei britanici din trupa Depeche Mode au calcat pe pamant romanesc pentru a doua oara in sapte ani, sapte ani de legenda.

"Am avut intr-adevar suisuri si coborasuri, cred insa ca asta trebuie sa fac, nu sunt facut pentru altceva", a declarat Dave Gahan, solistul trupei. Sunt facuti pentru scena, acolo se simt cel mai bine, acolo vor fi la inaltime si maine seara, la Bucuresti. In cinstea vechilor zei ai muzicii electro, pe Arena Nationala a fost inaltata o scena unica in lume.

Dar nimic nu e prea mult pentru trioul legendar. Au vrut o camera intunecata - e deja gata. Au vrut lux si discretie - au fost cazati in secret, la unul dintre cele cinci hoteluri pe care si le-au rezervat dinainte. Au cerut protectie, au primit o femeie. Monica are 27 de ani si doar un metru saizeci inaltime. E o mana de om, dar asta nu o impiedica sa fie singura femeie care va fi garda de corp a celor de la Depeche Mode. "Mi-a placut dintotdeauna Depeche Mode. Melodia mea preferata este "Personal Jesus" si o ascult chiar si la antrenament". Nu se teme sa fie puternica intr-o lume a barbatilor si e fericita ca are sansa sa fie ingerul pazitor al zeilor de la Depeche Mode. Chiar Dave a cerut o femeie drept garda de corp. Si nu e singura sa extravaganta: in cabina sa totul este negru.

Cu atat mai bine, daca inspiratia vine odata cu apusul soarelui. Pentru ca acela va fi momentul cand Depeche Mode isi vor face intrarea pe scena, maine seara, pe Arena Nationala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Solistul trupei Depeche Mode va avea o femeie in garda de corp