Antena Meniu Search
x

Sorana Pascu ocupă funcția de Corporate Affairs Director Antena 3

26.01.2016, București – Intact Media Group anunță că Sorana Pașcu s-a alăturat echipei Antena 3 în calitate de Corporate Affairs Director

26.01.2016, București – Intact Media Group anunță că Sorana Pașcu s-a alăturat echipei Antena 3 în calitate de Corporate Affairs Director. Rolul său este acela de a coordona și dezvolta, alături de echipa de marketing, strategia de branding a Antenei 3. Sorana Pașcu are experiență de 20 de ani în domeniul bancar, dar și în industria de marketing și talent management.

"Mă bucur să fiu parte a uneia dintre cele mai bune echipe de profesioniști de pe piața media. Îmi doresc ca direcțiile de comunicare, strategiile și planurile pe care le vom construi împreuna să întărească imaginea de brand a celui mai puternic post de știri din Romania. Antena 3 a fost intotdeauna aproape de publicul său, obiectiv pe care ne vom concentra și în continuare prin dezvoltarea zonei de on-line și social media , urmând de altfel trendul internațional impus de cele mai mari televiziuni de știri din lume", a declarat Sorana Pașcu.

Antena 3, parte a Intact Media Group, este televiziunea lider de audiență pe nișa din care face parte și singurul post de știri românesc afiliat CNN. 4.474 000 de romani din toată țara au urmărit, timp de cel puțin un minut, emisiunile postului de știri al Intact, în 2015.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Sorana Pascu ocupă funcția de Corporate Affairs Director Antena 3