Antena Meniu Search
x

Video Soț și soție spulberați pe trecere de șoferul unui Volkswagen Golf, în Tecuci. Bărbatul a fost aruncat în aer

Un grav accident de circulație a avut loc în orașul Tecuci, miercuri după-amiază. Șoferul unui Volkswagen a spulberat pe trecerea de pietoni două persoane. Se pare că acesta încercase să evite impactul cu un autoturism aflat în față și a schimbat brusc benzile.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 16.06.2021, 17:28

Vezi și

Din primele informații, accidentul a avut loc în jurul orei 15.30. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum doi pietoni se angajează în trecere, regulamentar, moment în care autoturismul Volkswagen Golf îi lovește din plin, cu viteză. O victimă a reușit să se ridice singură, imediat după impact.

Potrivit IPJ Galați, accidentul a avut loc pe strada 1 Decembrie 1918. Din primele date, mașina unui șofer de 26 de ani se afla pe banda doi, iar în fața lui a oprit o mașină la trecerea de pietoni. Acesta a încercat să evite autoturismul din față, a intrat pe banda unu, apoi pe trecerea de pietoni, unde a lovit două persoane. Victimele sunt un bărbat de 50 de ani și o femeie de 47 de ani, soț și soție. Ambele persoane au fost transportate la spital. În acest caz s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Șoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiiind negativ.

* articol realizat cu ajutorul informațiilor transmise de corespondentul Observator Adrian Obreja

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Soț și soție spulberați pe trecere de șoferul unui Volkswagen Golf, în Tecuci. Bărbatul a fost aruncat în aer