Antena Meniu Search
x

Soț și soție din Maramureș, prinși făcând contrabandă cu țigări umăr lângă umăr

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău au prins doi soți făcând trafic de țigări umăr lângă umăr.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 05.07.2020, 11:06

Cei doi soți s-au ales cu dosare penale
Cei doi soți aveau țigările ascunse în podeaua remorcii - Poliția de Frontieră
  • Cei doi soți din Maramureș aveau țigări de contrabandă de circa 23.400 de lei.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău au prins doi soți făcând trafic de țigări umăr lângă umăr.

În timpul unei acțiuni specifice pentru combaterea contrabandei cu tutun, polițiștii de frontieră au oprit, pe raza localității Piatra, un Volkswagen Touran ce tracta o remorcă.

Autoturismul era condus de un bărbat de 44 de ani, alături de care se afla soția acestuia, ambii domiciliați în județul Maramureș.

În urma unei verificări amănunțite, polițiștii de frontieră au descoperit, într-un spațiu special amenajat în podeaua remorcii, o cantitate mare de țigări.

S-a stabilit că este vorba despre 2.000 de pachete de țigări de proveniență ucraineană. Marfa a fost evaluată la circa 23.400 de lei.

Ambii soți s-au ales cu dosar penal pentru contrabandă, țigările au fost confiscate, iar autoturismul și remorca au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Soț și soție din Maramureș, prinși făcând contrabandă cu țigări umăr lângă umăr