Antena Meniu Search
x

Soți găsiți morți, într-o comună din Botoșani. Femeia zăcea fără suflare în casă, bărbatul era spânzurat

Caz șocant, în această dimineață, într-o comună din județuș Botoșani, unde un bărbat a fost găsit spânzurat în curtea casei, în timp ce soția lui zăcea fără suflare, cu lovituri la cap, în interiorul imobilului. Procurorii fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor și ucidere din culpă.

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 11:34

Soți găsiți morți, într-o comună din Botoșani. Femeia zăcea fără suflare în casă, bărbatul era spânzurat - Arhiva / imagine ilustrativă

Tragedia a avut loc în comuna Hilișeu Horia, județul Botoșani.

Soți găsiți morți în Botoșani

Conform polițiștilor, bărbatul de 53 de ani a fost găsit spânzurat în curte, iar soția lui, de 47 de ani, a fost găsită fără suflare în interiorul casei. 

Articolul continuă după reclamă

"La data de 27 mai 2024, am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 53 de ani, din comuna Hilișeu Horia a fost găsit decedat (prin spanzurare), în curtea locuinței,  iar în interiorul imobilului, a fost găsită decedată soția acestuia, de 47 de ani.

Pe acelaşi subiect

Femeia prezenta leziuni la nivelul capului", transmit reprezentanții IPJ Botoșani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor și ucidere din culpă, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Filmul groazei

Presa locală scrie că scenele de groază au avut loc la primele ore ale dimineții, când bărbatul de 53 de ani ar fi luat o bărdiță dintr-o magazie și și-a lovit cu putere soția în cap, în timp ce aceasta dormea. Realizând ceea ce a făcut, omul a mers în grădină, și și-a pus capăt zilelor. 

Descoperirea macabră ar fi făcut-o chiar mama femeii, îngrijorată că aceasta întârzia la muncă, la un magazin din sat. Și-ar fi găsit fiica de 47 de ani pe pat, într-o baltă de sânge, iar ginerele spânzurat în curtea casei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Soți găsiți morți, într-o comună din Botoșani. Femeia zăcea fără suflare în casă, bărbatul era spânzurat