Antena Meniu Search
x

Video Tatăl bărbatului care a violat şi a ucis o fetiţă de 8 ani din Botoşani cere pedeapsa capitală pentru fiul său: "Ăştia nu sunt oameni care se mai pot întoarce în societate"

Individul din Botoşani, care şi-a violat şi ucis nepoata de opt ani, a recunoscut totul la audieri şi spune că regretă ce a făcut. Dă vina pe băutură pentru faptele cumplite. Când a fost prins, la aproape 16 ore de la crimă, era atât de beat încât abia a putut fi audiat. Agresorul are un trecut violent, iar vecinii cred că tragedia putea fi prevenită, dacă autorităţile interveneau la timp.

de Redactia Observator

la 26.05.2024 , 19:21

Flancat de poliţişti, ucigaşul fetiţei de opt ani, unchiul ei, încearcă o explicaţie pentru faptele cumplite. Raportul legiştilor e cumplit: copila a fost violată şi apoi ucisă. "A fost omorâtă prin sugrumare. Există multe urme de violenţă", a declarat Valeriu Chihaia, prim procuror Botoșani. Procurorii spun că individul era atât de beat, încât nici în momentul în care l-au încătuşat, la aproape 16 ore de la crimă, nu putea vorbi limpede. Şi-a amintit totuşi ce a făcut. "A menţionat că regretă cele întâmplate şi este dispus să suporte toate consecinţele faptelor pe care le-a săvârşit", a declarat Dodiţa Ilinca Gireadă, avocata criminalului.

Vecinii spun însă că nu e pentru prima dată când bărbatul e violent

Părinții au trimis-o pe fetiţă vineri la casa bărbatului, aflată în aceeaşi curte, ca să ia o cratiţă , dar nu s-a mai întors. După câteva ore a fost găsită moartă, la marginea unei păduri. Tatăl ucigaşului e şocat de ce s a întâmplat sub ochii familiei şi cere pedeapsa maximă pentru fiul său. "Avem 30 de metri între noi, cine a crezut că ...niciodată, n-ai cum să crezi aşa ceva. Nu îmi vine să cred că băiatul meu a putut să facă o asemenea...Nu mă aşteptam. Ar merita pedeapsa capitală. Ăştia nu sunt oameni care se mai pot întoarce în societate", a declarat tatăl criminalului.

Vezi și

Şi oamenii din sat sunt cutremuraţi. Vecinii spun însă că nu e pentru prima dată când bărbatul e violent. Individul e  anchetat acumpentru omor calificat, viol şi sechestrare. Pentru faptele sale poate primi închisoare pe viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 24 voturi
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Evenimente » Tatăl bărbatului care a violat şi a ucis o fetiţă de 8 ani din Botoşani cere pedeapsa capitală pentru fiul său: "Ăştia nu sunt oameni care se mai pot întoarce în societate"