Antena Meniu Search
x

Video La doar opt ani, Maria a plătit cu viaţa pentru o cratiţă. Unchiul, care i-a devenit călău, a fost arestat preventiv

Bărbatul din Botoşani care şi-a violat şi ucis nepoata a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Victima de 8 ani a fost găsită fără suflare într-o lizieră de salcâmi. Individul a fugit de la locul crimei şi a fost găsit de poliţişti după ce s-a întors la locul faptei. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 26.05.2024 , 13:59

În momentul în care a fost prins criminalul şi-a recunoscut imediat fapta şi a dat vina pe băutură. Practic, acesta le-a spus poliţiştilor că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care a comis crima.

A plătit cu viaţa pentru o cratiţă

Fetiţa în vârstă de opt ani a dispărut de acasă vineri seara, în momentul în care mama ei a trimis-o la unchiul ei pentru a cere împrumut o cratiţă. Văzând că nu se mai întoarce, mama a anunţat dispariţia micuţei la 112, iar câteva ore mai târziu poliţiştii au găsit-o moartă. Tot ei au fost cei care l-au capturat după 16 ore, bărbatul de 32 de ani a fost arestat preventiv în această dimineaţă.

Articolul continuă după reclamă

Gireada Dodiță Ilinca, avocata criminalului: S-a admis propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de lângă Tribunalul Botoşani. Nu a dorit să conteste măsura luată. A menţionat încă o dată că regretă cele întâmplate şi este dispus să suporte toate consecinţele faptelor pe care le-a săvârşit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Evenimente » La doar opt ani, Maria a plătit cu viaţa pentru o cratiţă. Unchiul, care i-a devenit călău, a fost arestat preventiv