Antena Meniu Search
x

Video "Soţia a murit de Crăciun, domnul este bolnav la pat." Copiii din satele izolate din Apuseni, cu situații dificile, au primit darurile Moșului

Şi copiii din cele mai îndepărate cătune îl aşteaptă pe Moş Crăciun. Cum anul acesta zăpada lipseşte, iar ploile au fost abundente, moşul și-a trimis ajutoarele în satele izolate din Apuseni cu maşini de teren. Primii la care au ajuns darurile au fost copiii crescuţi de bunici sau cei ai căror familii sunt în situaţii dificile. Atât cei mici cât şi cei mari i-au primit cu braţele deschise pe "spiriduşii" lui Moş Crăciun.

de Redactia Observator

la 20.12.2022, 08:12

Vezi și

De Crăciun, mai mulţi voluntari s-au înarmat cu daruri, cu veselie şi au pornit în misiune.

"Aici am ajuns la familia Popa, soţia a murit de Crăciun acum vreo 4 ani şi a rămas doar domnul, care este bolnav la pat şi cu cei doi copii care au grijă de ei."

În comuna hunedoreană Vaţa de Jos, mesagerii Moşului au vizitat şi satul Ociu. Aici, doi bunici se străduiesc să îşi crească nepoţii. Voluntarii nu au uitat de datina colindatului, doar că, de această dată, au venit să ofere cadouri şi nu să le primească.

Ea este Aurelia, o bunică de 78 de ani care îşi îngrijeşte nepoţii aşa cum ştie ea mai bine. Acum speră ca cea mai arzătoare dorinţă a fetei să fie auzită şi de Moş.

Pe acelaşi subiect

"Să merg la liceul de artă!"

Voluntarii cu inimă mare le-au făcut o bucurie în prag de Crăciun

În apropiere, în satul Cărăstău, o altă bunică are în grijă trei copii, după ce mama lor i-a părăsit. În ciuda greutăţilor, Lăcrămioara, Nicu şi micuţul Gabriel sunt tot un zâmbet la vederea darurilor.

Copiii au primit haine, jucării, dar şi multe dulciuri. Voluntarii lui Moş Crăciun vor continua să străbată satele, acolo unde alţi micuţi încă aşteaptă daruri şi alimente pentru masa de sarbătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Soţia a murit de Crăciun, domnul este bolnav la pat." Copiii din satele izolate din Apuseni, cu situații dificile, au primit darurile Moșului