Antena Meniu Search
x

Soţul Gabrielei, șoferiţa de TIR moartă într-o benzinărie din Italia, face dezvăluiri cutremurătoare: "Era plecată în curse câte 6 săptămâni. O aşteptam să vină acasă..."

Gabriela Aiban, o șoferiță de TIR în vârstă de 33 de ani din Jibou, județul Sălaj, a murit cu capul pe volanul camionului într-o benzinărie din Italia. Tragedia a avut loc joi, în localitatea Imperia, aproape de graniţa cu Franța.

Gabriela Aiban, o șoferiță de TIR în vârstă de 33 de ani din Jibou, județul Sălaj, a murit cu capul pe volanul camionului într-o benzinărie din Italia. Tragedia a avut loc joi, în localitatea Imperia, aproape de graniţa cu Franța.

În urma femeii au rămas un soţ îndurerat şi două fetiţe, de 13 şi, respectiv, 11 ani.

Din cauza costurilor pe care familia nu şi le permite, trupul femeii nu a fost încă repatriat. Pentru acoperirea acestor cheltuieli, prietenii din străinătate au demarat pe Facebook o campanie umanitară. 

Până luni seara, în contul surorii Gabrielei s-au strâns puţin peste 1.000 de lire. 

"Acasă o aștepta fetitele ei iubite Marisa și Larisa și sotul ei Marius Aiban. Toți cunoscuții Gabrielei o descriu pe aceasta ca fiind o femeie foarte puternica și plina de viata. Și a iubit familia nespus de mult tocmai de asta a plecat prin lume ca lor sa nu le lipsească nimic și sa le ofere un trai decent. 

Acum familia ei are mai mare nevoie de ajutor ca niciodată deoarece costurile pentru a o aduce pe Gabriela acasă sunt foarte mari. Rog toți cunoscuții acestui înger sa ajutam fiecare câte puțin familia îndurerată rămasă în urma Gabrielei prin donații în contul RO05BRDE320SV07028013200", a scris într-o postare pe Facebook Puiu Unguras.

"As dori sa ajutam fiecare cate putin familia ramasa in urma Gabrielei, va rog sa donati cat va puteti permite in contul surorii si nasei fetelor: Ana Maria Babanas la Barclays Bank sortcode 20-30-89 cont 23191087", a scris şi Julia Stănescu.

"Era plecată în curse câte şase săptămâni"

Sălăjeanca Gabriela Aiban era pasionată de camioane şi a ales meseria de şofer de TIR. A fost găsită fără suflare în 24 mai, în jurul orei 2, într-o benzinarie din Italia, chiar la volanul TIR-ul pe care lucra. Făcuse infarct.

Soţul şi cele două fiice o aşteptau cu nerăbdare să se întoarcă acasă, cu atât mai mult cu cât aveau planuri să îşi cumpere o locuinţă. 

Marius, soţul Gabrielei Aiban, spune că femeia a plecat în ultima cursă în urmă cu o lună şi trebuia să se întoarcă acasă în aceste zile.

Urmau să cumpere un apartament pentru ei şi cele două fetiţe. Totul s-a năruit, însă, în urmă cu câteva zile, când Marius a primit vestea cumplită a morţii soţiei sale. 

Bărbatul a declarat pentru adevarul.ro că nu ştia ca Gabriela să aibă vreo problemă de sănătate şi că nu i s-a plâns niciodată că ar suferi de ceva. 

"Îşi iubea foarte mult meseria. Era plecată în curse câte 6 săptămâni, apoi stătea acasă cu noi 2 săptămâni. O aşteptam să vină zilele astea ca să ne cumpăram un apartament. Acum tot ce ştim este că a facut infarct", a afirmat Marius Aiban. 

Românca lucra pentru o firmă din Baia Mare, din septembrie 2017, după ce timp de trei ani condusese un camion pentru o firmă din Ungaria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Soţul Gabrielei, șoferiţa de TIR moartă într-o benzinărie din Italia, face dezvăluiri cutremurătoare: "Era plecată în curse câte 6 săptămâni. O aşteptam să vină acasă..."