Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Amante celebre: Miţa Biciclista ar fi avut o aventură cu Regele Ferdinand

Se spune că a fost prima femeie din Bucureşti care a mers pe bicicletă. Însă zvonul care a cutremurat Micul Paris a fost că Miţa Biciclista ar fi avut o aventură cu Regele Ferdinand.

Vezi și

Cât este de reală această idilă, aflăm împreună.

Miţa Biciclista

"OARE EXIST? OARE SUNT O ÎNCHIPUIRE FRUMOASĂ? OARE SUNT DOAR UN CÂNTECEL OBRAZNIC? VOI DE UNDE MĂ ȘTIȚI? M-AȚI VĂZUT?"

Există şi cântecele deochiate despre coana Miţa Biciclista, am avut impresia că e o legendă urbană românească. Eu sunt destul de sceptic cu privirea la existenţa Miţei Biciclista, spune istoricul George Damian. 

Ar fi avut numele de Maria Mihăiescu, ar fi avut o casă în Buc. Ar fi fost o femeie ușoară, dar de lux!

"UȘOARĂ? POATE DOAR ÎN VISELE VOASTRE. ȘI ÎN VISELE LOR. CEI MAI MARI OAMENI CARE M-AU DORIT PROBABIL ÎI ȘTIȚI. NICOLAE GRIGORESCU, OCTAVIAN GOGA, REGELE MANUEL AL PORTUGALIEI, REGELE FERDINAND. DA, ACEL FERDINAND"

Regele Ferdinand a fost un individ foarte timid, foarte retras.

"CE CIUDAT. EU L-AM CUNOSCUT CU TOTUL ALTFEL. ERA UN GENTLEMAN DESĂVÂRȘIT, GRAȚIOS, ATENT. M-A TRATAT CA PE O REGINĂ. MI-A OFERIT PÂNĂ ȘI O BIJUTERIE DE CASĂ ÎN INIMA TÂRGULUI. DE CE? PENTRU CĂ DOAR EU ȘTIAM CE E ÎN SUFLETUL LUI"

A avut o relaţie intimă destul de dificilă cu Regina Maria, care era un personaj dominator, puternic, ţinea să se afişeze cu tot dinadinsul.

"ACUM ÎNȚELEG DE CE A VENIT LA MINE. ERAM O DIVĂ, O FANTEZIE CARE A VENIT DIN VIITOR. CU TOT CU BICICLETĂ. ÎN URMA MEA, PE BULEVARD LĂSAM PRIVIRI CHINUITE DE ISPITĂ. ERAM LIBERĂ, FRUMOASĂ ȘI INABORDABILĂ. Eee, APROAPE INABORDABILĂ. PENTRU REGE AM FĂCUT O EXCEPȚIE"

Ferdinand prefera chefurile cu ofiţeri, la care erau invitate femei de la baza societăţii.

Oricum erau legături pasagere, de-o noapte, în timpul manevrelor militare, pur şi simplu chefuri de băieţi, desfăşurate cu mare discreţie şi cu oameni de mare încredere.

"OFFF! ȘI EU CARE CREDEAM CĂ MĂ IUBEȘTE DOAR PE MINE. ȘI EL CARE CREDEA CĂ ÎL IUBESC DOAR PE EL. POATE AȘ FI AVUT MAI MULT NOROC CU BĂIATUL LUI. CAROL AL DOILEA"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » SPECIAL! Amante celebre: Miţa Biciclista ar fi avut o aventură cu Regele Ferdinand