SPECIAL! Simone Zanoni, cel mai bun chef, a gătit pentru echipa OBSERVATOR SPECIAL
Să lucrezi într-un restaurant de două stele Michelin nu e puţin lucru. Dacă restaurantul este la Versailles şi îi aparţine celebrului Gordon Ramsay este deja o mare performanţă. Iar dacă vorbim despre un chef de numai 29 de ani, nu putem decât să fim impresionaţi
Să lucrezi într-un restaurant de două stele Michelin nu e puţin lucru. Iar dacă restaurantul este la Versailles şi îi aparţine celebrului Gordon Ramsay este deja o mare performanţă. Iar dacă vorbim despre un chef de numai 29 de ani, nu putem decât să fim impresionaţi
Dar adevăratul salt în carieră l-a făcut în clipa în care a început să lucreze cu celebrul şi neîndurătorul chef Gordon Ramsay. "Am lucrat 10 ani cu Gordon. M-a învăţat ce înseamnă perseverenţa şi rigoarea într-o bucătărie, lucruri foarte importante".
Tot ce a învăţat de la Ramsay, Simone Zanoni pune acum în practică în restaurantul de la Versailles. Când a plecat din Italia în Marea Britanie, avea doar 18 ani şi visa să devină chef. I-a reuşit pe deplin.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰