Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Romano Ricci a lansat cea mai nouă creaţie în materie de parfum

Dacă ar exista o aromă care să se potrivească tuturor femeilor, în mod sigur meseria de creator de parfumuri ar fi fost complet inutilă! Însă fiecare dintre noi are o preferinţă.

de Redactia Observator

la 26.03.2015 , 20:47

Dacă ar exista o aromă care să se potrivească tuturor femeilor, în mod sigur meseria de creator de parfumuri ar fi fost complet inutilă! Însă fiecare dintre noi are o preferinţă. 

Un miros puternic de migdale. Un ingredient destul de neobişnuit pentru un parfum. Mai neobişnuită este însă sursa inspiraţiei.

Romano Ricci spune că "miroase" o femeie în doar câteva secunde şi îi spune ce parfum i se potriveşte. L-am provocat să ne facă o demonstraţie.

Vezi și

Cu fiecare nou episod din "Juliette has a gun", adică "Julieta are un pistol", Romano Ricci încearcă să facă portretul femeii ideale. Cu noul parfum - Gentlewoman - încearcă să evidenţieze latura masculină a femeii.

Asta nu înseamnă că celebrul creator de parfumuri nu are, la rândul său, o latură feminină. Colecţionează pălării cu acelaşi entuziasm cu care doamnele colecţionează poşete şi pantofi. Are peste 100 de astfel de accesorii, la care nu e dispus să renunţe prea uşor. În fine, depinde şi cum este rugat.

Romano Ricci poartă nu­mele celebru al străbu­nicii sale, creatoarea Nina Ricci şi al bunicului său, Roberto Ricci. Dar adevărata lui moştenire nu este brandul, ci "nasul" pentru arome şi stil.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » SPECIAL! Romano Ricci a lansat cea mai nouă creaţie în materie de parfum