Antena Meniu Search
x

Specialistul John Gray a oferit sfaturi în relații

Marte şi Venus s-au aliniat. Specialistul John Gray a reuşit această performanţă. Nu este vreun astrolog venit de peste Ocean, ci un profesionist în comunicare. Cărţile lui au fost vândute în peste 50 de milioane de exemplare.

Vezi și

  Marte şi Venus s-au aliniat. Specialistul John Gray a reuşit această performanţă. Nu este vreun astrolog venit de peste Ocean, ci un profisionist în comunicare. Cărţile lui au fost vândute în peste 50 de milioane de exemplare. Pentru români, John Gray a pregătit o conferinţă maraton. Chiar dacă au venit sceptici la această întâlnire, sutele de români s-au distrat copios. Expertul în comunicare, John Grey le-a explicat care este reţeta fericirii până la adânci bătrâneţi.

Este un exerciţiu pe care bărbaţii trebuie să-l facă de fiecare dată când vor să comenteze în faţa unei femei. Pe scurt, e o metodă de a evita o ceartă. Şi nu se aplică doar în cuplu.

Nicolae conduce o firmă în domeniul comnicaţiilor, dar tot mai are învăţat. A venit la conferinţa maraton a lui John Gray să afle cum se poate împăca cu sexul opus. Fie că este vorba de şefă, soţie sau fiică.

Aţi înţeles bine! E vorba de oxitocină, asta face o femeie fericită. Atâta timp cât nivelul de oxitocină şi estrogen e ridicat, femeia este fericită. Iar un bărbat ţin enivelul ridicat de oxitocină, arătându-i că îi pasă şi că înţelege.

Aşa se explică şi de ce românii sunt foarte mulţumiţi de relaţia de cuplu. La nivel declarativ. Peste 60% cred că relaţia lor de cuplu este de la bine în sus. Dar aproape jumătate dintre ei recunosc că nu-şi petrec timpul împreună atât cât şi-ar dori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Specialistul John Gray a oferit sfaturi în relații