Antena Meniu Search
x

Spectacol cu sute de cai putere in Timisoara

Sute de cai putere i-au atras ca un magnet pe timisoreni, in centrul orasului, la cea de-a doua etapa a Campionatul National de Raliu. Chiar daca soarele a stralucit pe cer, concurentii au intampinat probleme pe traseu.

Vezi și

O intoarcere dificila, de 360 de grade, a fost decisiva pentru obtinerea unui timp cat mai bun, dar si pentru castigarea simpatiei publicului. Unii dintre piloti au preferat sa nu riste.

Indiferent de gradul de reusita al concurentilor, publicul timsorean s-a adunat in numar mare sa-i vada. Concursul le-a oferit oamenilor un spectacol mai real ca in filmele de actiune. Nici copiii n-au ratat aceasta ocazie.

Spectatorii le-au adus zambetul pe buze si concurentilor. In timpul probei, multi au intampinat dificultati din cauza noroiului de pe traseu. “Raliul a fost cum a fost, cu conditiile meteo precare, cu multe capcane, dar ne simtim aici ca acasa”, a spus pilotul Alex Filip

Castigatorul a fost un pilot francez, insa romanii promit sa se revanseze in etapa cu numarul trei, care se va desfasura in judetul Tulcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Spectacol cu sute de cai putere in Timisoara