Antena Meniu Search
x

Spectacol incendiar în Timişoara. Zeci de artişti s-au jucat cu focul

Centrul Timişoarei s-a aprins la un festival al artiştilor care se joacă cu focul. A fost un show incendiar, cu sute de spectatori. Jongleriile i-au cucerit mai ales pe cei mici, care au urmărit fiecare mişcare cu sufletul la gură.

De Redactia Observator la 05.10.2019, 14:21
Vezi și

Centrul Timişoarei s-a aprins la un festival al artiştilor care se joacă cu focul. A fost un show incendiar, cu sute de spectatori. Jongleriile i-au cucerit mai ales pe cei mici, care au urmărit fiecare mişcare cu sufletul la gură. Astfel de spectacole necesită multă muncă şi nu sunt lipsite de pericole, însă pasiunea şi entuziasmul cântăresc mai mult.

Zeci de tineri transformă jocul cu focul în artă. Mânuiesc cu dibăcie diverse obiecte aprinse, şi nu oricum, ci pe o coregrafie inedită.

Spectacolul este o explozie de adrenalină, lumină şi culoare. sângerie. Într-un astfel de decor, fericirea copiilor este garantată.

În spate însă stau ore întregi de repetiţii. Artiştii, din toate colţurile ţării, învaţă unii de la alţii să jongleze cu focul.

Manea Daniela, artist: Nu pot sa zic ca este foarte dificil, dar trebuie sa lucrezi cam in fiecare weekend. Intr-un an, ajungi sa fii deja avansat.

Andrei Oţetaru: Este greu, numai ca in timp inveti sa faci din ce in ce mai bine.

Organizator: Festivalul a pornit de la nevoie artistilor care jongleaza cu focul de a se intalni.

Festivalul de foc din Timişoara este la a treia ediţie. Organizatorii promit că spectacolul va fi mai bun de la an la an şi vor participa şi artişti de peste hotare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Spectacol incendiar în Timişoara. Zeci de artişti s-au jucat cu focul