Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Spectacol pe două roţi la festivalul Slowride Transalpina Fest. Sute de bikeri şi-au dat întâlnire: "Ne ajută, ne uneşte. Discutăm de o pasiune"

Motoare turate la maximum şi multă adrenalină. Acestea au fost cuvintele de ordine la parada moto dintr-un sat muntos din judeţul Gorj. Aici, sute de bikeri şi-au dat întâlnire pentru un adevărat spectacol pe două roţi. Cei care şi-au scos bijuteriile la plimbare nu au ratat şansa de a admira peisajul, dar şi de a fura privirile spectatorilor. Evenimentul a marcat a- 5- a ediţie a festivalului Slowride Transalpina Fest.

de Diana Speretoiu

la 14.07.2024 , 11:05

Bikerii şi-au scos din garaje bijuteriile pe două roţi şi şi-au dat întâlnire în apropierea Peşterii Muierilor, din Baia de Fier. Cu motoarele turate la maximum, participanţii au pornit apoi pe uliţele din comună şi prin împrejurimi, sub privirile extaziate ale spectatorilor. Însă, arşiţa din ultimele zile le-a pus beţe în roate chiar şi pasionaţilor de motoare. Cum judeţul Gorj se află sub cod roşu de caniculă, în acest an, organizatorii au mai redus din amploare paradei. 

Pentru o experienţă completă, alegerea unei motociclete este o etapă extrem de importantă în ritualul fiecărui biker, iar aceştia au de unde alege. 

"Avem motociclete sport, de enduro, cruisere, de drumuri foarte lungi", spune unul dintre motociclişti. 

Vezi și

Înconjuraţi de un peisaj care îţi taie răsuflarea, pasionaţii de motoare s-au putut bucura în voie în timpul cursei de răcoarea muntelui. Cheile Galbenului din Baia de Fier au un potenţial turistic deosebit şi se află la câţiva kilometri de Transalpina.

"Încercăm să ridicăm pe cât posibil nivelul acestui eveniment. Facem parte dintr-o comunitate moto şi asta ne ajută, ne uneşte. Discutăm de o pasiune. Şi lumea care vine aici vine legată de această pasiune", spune Liviu Mitroi, preşedinte Slowriders.

Slowride Transalpina Fest este la cea de-a cincea ediţie. Va continua şi azi cu expoziţii, concursuri şi muzică rock.

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Spectacol pe două roţi la festivalul Slowride Transalpina Fest. Sute de bikeri şi-au dat întâlnire: "Ne ajută, ne uneşte. Discutăm de o pasiune"