Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Sportul luat cu asalt de adulți. Pasionații investesc și mii de euro în echipament: "Uiți de toate problemele, te eliberezi"

Și adulții au locul lor de joacă. Iar airsoft-ul este o variantă foarte bună pentru distracție. La fel ca și celelalte sporturi, şi aici regula de bază este fairplay-ul între jucători. Replicile de arme utilizate nu pot răni oponenții deoarece se folosesc bile ce nu lasă urme vizibile. Pasionaţii de strategie militară, preiau rolul de luptători și intră în joc.

de Redactia Observator

la 15.09.2024 , 12:40

Jocul simulează scenarii de luptă într-un mediu securizat, iar cei care îl practică spun că au găsit o alternativă de a se bucura de adrenalină, dar și de mișcare.

"Ai de povestit, în momentul în care vii prima oară, ai de povestit luni de zile despre ziua respectiva", spune Lucian Ioniță, maganer.

Jocul de airsoft, sport captivant

Vezi și

Cel mai important element de protecție îl reprezintă ochelarii. Mai mult, echipamentele sunt complexe și pot să ajungă și la câteva mii de euro.

Pe acelaşi subiect

"Niciodată nu se dau ochelarii jos, indiferent de ce se întamplă, asta e singura chestie, în rest toată lumea e liberă la distractie", spune Lucian Ioniță, maganer.

"Ești pe teren, uiți de toate problemele, te eliberezi", spune un participant.

"M-a prins de prima dată de când am venit, e o altfel de mișcare, nu e cum te-ai duce la sală să obosești", spune un alt jucător.

Airsoft-ul îsi are originea la sfârșitul anilor '50 în Asia de Est, în special Japonia, acolo unde armele de foc erau foarte dificil sau chiar imposibil de obținut, din cauza legilor locale; de aceea, armele de airsoft au apărut ca alternativă legală a celor reale. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Sportul luat cu asalt de adulți. Pasionații investesc și mii de euro în echipament: "Uiți de toate problemele, te eliberezi"