Antena Meniu Search
x

Video Spulberată pe trecere de un camion plin cu balastru. Accident înfiorător filmat la Reteag, în  Bistrița-Năsăud

Imagini de groază filmate în această după-amiază, în localitatea Reteag din județul Bistrița-Năsăud, acolo unde o femeie a fost spulberată de un camion, în timp ce traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni. Accidentul cumplit a fost filmat.    

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.05.2022, 15:04

Vezi și

În imaginile surprinse camera de supraveghere se vede cum femeia se angajează în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. O face într-un ritm mai alert, iar în momentul în care mai are câțiva pași până la trotuar este lovită în plin de un camion de mare tonaj încărcat cu balastru și târâtă câțiva metri pe șosea. Potrivit mesager24.ro, femeia de aproximativ 40 de ani a scăpat cu viață în urma impactului. 

Femeia lovită de camion la Reteag, pe trecerea de pietoni, dusă în stare gravă la spital

Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă care a intervenit la locul accidentului a preluat-o în stare gravă, fiind stabilizată și transportată la o clinică din Târgu Mureș.

Femeia spulberată de camion este din satul Ilișua, comuna Uriua, dar în prezent locuiește cu iubitul ei la Reteag, comuna Petru Rareș. 

Șoferul camionului, care este din județul Cluj, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Spulberată pe trecere de un camion plin cu balastru. Accident înfiorător filmat la Reteag, în  Bistrița-Năsăud