Antena Meniu Search
x

În ce stare e băiețelul de 3 ani, fratele fetiței care a pierit după ce un tânăr a murit în Live pe Facebook, la 200 km/h

Accident groaznic în Timiș, după ce un tânăr de 31 de ani a provocat un impact devastator între mașina sa și un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Șoferul era Live pe Facebook, de 4 secunde, la o viteză de aproape 200 de km/h, când a pierdut controlul volanului.

Accident groaznic în Timiș, după ce un tânăr de 31 de ani a provocat un impact devastator între mașina sa și un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Șoferul era Live pe Facebook, de 4 secunde, la o viteză de aproape 200 de km/h, când a pierdut controlul volanului și a declanșat o tragedie.

Tatăl Teodorei, declaraţii sfâşietoare după ce copila i-a fost ucisă

În urma impactului, el a fost aruncat din mașină, prin barbriz și a murit, iar din mașina pe care a lovit-o a murit pe loc o fetiță de 9 ani, un băiețel de 3 ani este în comă cu răni teribile, iar alte 3 persoane au suferit răni grave, dar care nu le pun în pericol viața.

Pe acelaşi subiect

Teodora, fetiţa de 9 ani ucisă de un şofer Live pe Facebook, e plânsă de colegii de şcoală. Momente grele la intrarea în clasă (Video)

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum, toate rugile se îndreaptă către copilașul de 3 ani, care se află, spun medicii de la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu” din Timişoara, sub comă indusă medicamentos.

Comunitatea din Bocşa o plânge pe micuţa Teodora şi se roagă pentru frăţiorul ei

Asfel, purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Mihai Gafencu, a vorbit despre starea băiețelului ca fiind una de o deosebită gravitate.

Copilul a avut splina ruptă în trei bucăți. A fost operat în cursul nopții trecute, îndepărtându-se organul.

În plus, intestinul său este rupt în două locuri. Mai mult decât atât, are și o ruptură de coloană vertebrală și un traumatism cranian în curs de investigare.

Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire, dar este monitorizat în permanență, făcându-se eforturi supraomenești pentru salvarea vieții micuțului de 3 ani.

Familia e distrusă, devastată de gândul că poate pierde și cel de-al doilea copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » În ce stare e băiețelul de 3 ani, fratele fetiței care a pierit după ce un tânăr a murit în Live pe Facebook, la 200 km/h