Antena Meniu Search
x

STARE DE ALERTĂ în Belgia: Ameninţări cu bombă la Liege şi Charleroi. O gară şi Palatul de Justiţie au fost evacuate

UPDATE. Palatul de Justiţie din Charleroi (Belgia) a fost evacuat, joi, în urma unei alerte cu bombă, iar mai multe străzi din zonă au fost închise circulaţiei. Poliţiştii au fost mobilizaţi şi la gara din Charleroi, tot în urma unei ameninţări cu bombă.

Update ora 18:00 - Alertă cu bombă la Liege. Cele de la Charleroi s-au dovedit false

Poliţia din Liege a evacuat gara Guillemins, în urma unei alerte cu bombă, în timp ce alertele de la Charleroi s-au dovedit false, relatează cotidianul Le Soir.

Gara Guillemins şi magazinele din ea au fost evacuate, iar circulaţia feroviară a fost întreruptă.

Alerta a fost declanşată în jurul orei locale 15 (16 ora României), iar forţele de ordine au stabilit un perimetru de securitate în jurul gării, unde face verificări, a anunţat Poliţia.

Între timp, forţele de ordine au anunţat că cele două alerte cu bombă de la Palatul de Justiţie şi de la Gara de Sud din Charleroi au fost ridicate, după ce s-a dovedit că sunt false.

Palatul de Justiţie din Charleroi (Belgia) a fost evacuat, joi, în urma unei alerte cu bombă, iar mai multe străzi din zonă au fost închise circulaţiei. Poliţiştii au fost mobilizaţi şi la gara din Charleroi, tot în urma unei ameninţări cu bombă.

Mai multe şosele din zonă, printre care Avenue General Michel, au fost închise circulaţiei, iar poliţia, ajutată de câini, a intervenit atât la Palatul de Justiţie, cât şi la gara Charleroi-Sud.

Palatul de Justiţie a fost evacuat, gara nu.

Forţele de ordine le-au cerut persoanelor din clădirile din jur să nu iasă deocamdată afară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » STARE DE ALERTĂ în Belgia: Ameninţări cu bombă la Liege şi Charleroi. O gară şi Palatul de Justiţie au fost evacuate