Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Starea profesorului de la Sf. Sava care a încercat să se sinucidă, acuzat că a violat doi elevi minori. A fost descoperit în ultima clipă

Sorin Spineanu Dobrotă a ajuns la spital în stare gravă, după tentativa de suicid, iar medicii fac tot posibilul să-l ţină în viaţă. Profesorul de la Colegiul Național "Sfântul Sava" a fost descoperit la timp de un apropiat care a sunat imediat la 112 şi i-a salvat viaţa. 

de Bogdan Dinu

la 31.07.2024 , 14:16

Profesorul de la colegiul Sfântul Sava a fost găsit inconştient de un apropiat în jurul orei 21:30. Conform surselor Observator, nu ar fi vorba despre un accident sau o problemă de sănătate, ci despre un gest voluntar. Cel care l-a descoperit fără suflare a sunat imediat la 112.

În ce stare se află profesorul de la Sfântul Sava

Bărbatul de 51 de ani ar fi înghiţit mai multe pastile, în jur de 100 de pastile, antibiotice şi medicamente pentru tulburari psihice.  

Vezi și

În prezent, profesorul este internat la secția de toxicologie a Spitalului Floreasca. Este intubat și ventilat mecanic și medicii spun că e în stare gravă și că e mult prea devreme pentru a stabili șansele pe care le are la viață. Acesta era cercetat sub control judiciar, asta după ce a fost acuzat de agresiune sexuală și viol asupra a doi minori, foștii lui elevi. 

Bogdan Dinu Like

Zilnic am ocazia să văd ceva nou, să cunosc persoane și să aflu noi perspective. În fiecare zi am ocazia să caut răspunsurile la întrebările pe care, în anumite momente, și le pune o țară întreagă.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Starea profesorului de la Sf. Sava care a încercat să se sinucidă, acuzat că a violat doi elevi minori. A fost descoperit în ultima clipă