Antena Meniu Search
x

Video Statuia lui Mihai Eminescu, mâzgălită cu mesaje obscene, cu o zi înainte de împlinirea a 173 de ani de la naşterea marelui poet, în Orșova

Statuia lui Mihai Eminescu din Orşova, judeţul Mehedinţi, a fost mâzgălită cu mesaje obscene chiar cu o zi înainte de ceremonia care va marca împlinirea a 173 de ani de la naşterea marelui poet.

de Redactia Observator

la 15.01.2023, 08:35

Vezi și

Incidentul a fost semnalat în mediul online de cei care au vrut să depună o floare la monumentul celebrului poet şi au observat mesajul scris cu vopsea de culoare roşie.

Responsabilii riscă să se aleagă cu dosar penal pentru distrugere

După apariţia imaginilor în spaţiul public, poliţiştii s-au autosesizat. Responsabilii riscă să se aleagă cu dosar penal pentru distrugere.

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Orşova care a efectuat cercetarea la faţa locului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare", precizează IPJ Mehedinţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Statuia lui Mihai Eminescu, mâzgălită cu mesaje obscene, cu o zi înainte de împlinirea a 173 de ani de la naşterea marelui poet, în Orșova