Antena Meniu Search
x

Video Ștefania a murit la 15 ani în mașina condusă de iubitul ei. Martorii spun că băiatul a vrut să o sărute când s-a produs tragedia

Dramă fără margini în familia unui pompier, supravieţuitor al exploziei de la Mihăileşti. Salvatorul şi-a resuscitat propria fiică, după ce adolescenta a fost implicată într-un accident de maşină. Bărbatul făcea parte din echipa de descarcerare când şi-a văzut fata. Din păcate, copila a murit la spital. Şoferul, iubitul ei, a scăpat cu răni uşoare.

de Adrian Bonciu

la 21.02.2022, 19:22

Vezi și

Tragedia a lovit duminică seara. Era ora 17.00. Ştefania se urcase în maşina prietenul ei. Alex îşi luase carnetul de conducere doar de o lună. Mergeau să se plimbe pe şoseaua către Slobozia. La un moment dat, între Pogoanele şi Padina, tânărul a pierdut controlul, a ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit de mai multe ori. Impactul a fost atât de violent că Ştefania a fost aruncată din maşină la câţiva metri distanţă, în câmp. Acolo a găsit-o tatăl ei. 

"Este fata mea", ar fi strigat, disperat, bărbatul, care făcea parte din echipa de descarcerare trimisă la accident.

Vecină: ”Băiatul, de dragul ei, ar fi vrut să o sărute şi atunci s-a întâmplat tragedia. Tatăl era de serviciu, da, şi când a auzit a zis, Doamne, cred că ar putea fi fata mea şi când a ajuns acolo chiar era ea. A căzut jos”.

Vlăduț Pîrvu, ISU Buzău: ”În cadrul misiunii, aceştia au intervenit pentru a acorda măsuri de prim-ajutor medical la locul accidentului”.

Pe acelaşi subiect

Fata de 15 ani a fost resuscitată de tatăl ei în ambulanță

Adolescenta era inconştientă şi suferise multiple traumatisme. A fost urcată în ambulanţă, însă pe drum, a intrat în stop cardio-respirator. Atunci, tatăl şi-a dat colegii la o parte şi i-a făcut chiar el manevrele de resuscitare. Tatăl a reuşit să îşi readucă fiica la viaţă pentru scurt timp. Copila a murit la spital.

Ştefania avea doar 15 ani. Era elevă la Şcoala din Padina. Acum, pe banca ei, colegii i-au ridicat un altar: i-au aprins lumânări şi au pus poze cu amintirile pe care le aveau împreună. Sunt şocaţi, nu le vine să creadă că prietena lor nu mai este.

Colegii Ștefaniei i-au ridicat un altar de lumânări pe banca din clasă

Alina Palcău, diriginta fetei: ”Era o elevă cuminte, o elevă căreia îi plăcea să se implice în multe activităţi, plină de energie, prietenoasă cu toţi colegii, încerca de fiecare dată să găsească o rezolvare la orice”.

Răzvan Oprea, directorul Școlii nr. 2 Padina: ”Colegii Ştefaniei sunt foarte afectaţi de cele întâmplate. Erau foarte buni prieteni, apropiaţi, se cunoşteau încă de la grădiniţă”.

Tragedia i-a marcat pe toți locuitorii satului. Tatăl Ştefaniei este un om respectat şi iubit în Padina. Unii au venit special la locul accidentului pentru a aprinde o lumânare.

Femeie: ”E dureros, vă daţi seama, mai ales că era fetiţă. Păcat că n-a putut să o salveze. Asta e cel mai dureros”.

Bărbat: ”Păcat că n-a putut să o salveze, fiind chiar el salvatorul. Dumnezeu să o ierte şi să-i întărească pe părinţi”.

Tatăl Ștefaniei este unul dintre pompierii care au supraviețuit exploziei de la Mihăilești

Tatăl Ştefaniei este unul dintre pompierii care au supravieţuit miraculos exploziei de la Mihăileşti în 2004. Romeo Baciu tocmai coborâse din maşina de pompieri când suflul exploziei l-a aruncat într-un şanţ. 

Romeo Baciu, pompier, supravieţuitor Mihăileşti: ”Am văzut că a dispărut maşina. Am avut timpanele perforate la amândouă urechile şi lovituri”.

Tânărul care a provocat accidentul în care i-a murit fiica a scăpat cu răni uşoare. Băiatul de 18 ani ar fi provocat accidentul din lipsă de experienţă la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ștefania a murit la 15 ani în mașina condusă de iubitul ei. Martorii spun că băiatul a vrut să o sărute când s-a produs tragedia