Antena Meniu Search
x

Sting a concertat in fata a 12.000 de oameni, in Capitala

Douasprezece mii de oameni s-au bucurat, aseara, de melodiile si vocea inegalabilui Sting. Artistul britanic a venit pentru a patra oara in Romania, in turneul "Back To Bass"

Vezi și

La a patra vizita in Romania, Sting a aratat fanilor ca a invatat mai multe cuvinte in limba romana. Iar fanii i-au aratat ca stiu toate versurile melodiilor "Englishman in New York", "Shape of My Heart", "Desert Rose", sau "If I ever Lose My Faith in You".

Dupa primul bis, Sting a fost chemat din nou pe scena. “Perfect, extraordinar! Sting este un mare muzician, un muzician de geniu”, a spus un fan.

Concertul de aseara a fost ultimul din turneul "Back to Bass". Cantaretul britanic Sting a vandut aproximativ 100 de milioane de albume in intreaga lume, incepand cu perioada in care a cantat in cadrul trupei The Police.

E, practic, unul dintre cei mai premiati cantareti rock. Are 16 premii Grammy, trei Brit Awards, un Emmy si un Glob de Aur. Numele lui e trecut in Rock and Roll Hall of Fame si in Songwriters Hall of Fame.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Sting a concertat in fata a 12.000 de oameni, in Capitala