Antena Meniu Search
x

Sting, concert la Bucuresti

A venit cu intarziere, dar a venit! Sting e la Bucuresti si se pregateste sa faca super spectacol in mai putin de doua ceasuri! Cantaretul britanic trebuia sa ajunga aseara in capitala Romaniei, dar furtuna i-a schimbat programul.

Vezi și

La Bucuresti, Sting pune punct turneului Back to Bass. Artistul e pregatit sa le cante fanilor, din nou, hituri ca "Desert Rose", "Every Breath You Take" si sa faca spectacol exact asa cum facea cand succesul international era inca departe. “Adica isi ia chitara si ne arata cum a inceput el cariera, pana in ziua de astazi”, a detaliat Managerul D&D East Entertainment.

12 mii de bilete au fost vandute, iar fanii s-au grabit sa apara chiar si cu patru ceasuri inainte de spectacol, cand organizatorii puneau la punct ultimele detalii. Starul britanic n-a dat batai de cap celor care s-au ocupat de venirea lui in Romania. A cerut doar sa ii fie amenajata o bucatarie in spatele scenei si sa-si aduca bucatarul personal.

Cantaretul britanic, Sting, a vandut aproximativ 100 de milioane de albume in intreaga lume, incepand cu perioada in care a cantat in cadrul trupei The Police.

E, practic, unul dintre cei mai premiati cantareti rock. Are 16 premii Grammy, trei Brit Awards, un Emmy si un Glob de Aur. Numele lui e trecut in Rock and Roll Hall of Fame si in Songwriters Hall of Fame. La Bucuresti, Sting va canta pentru a treia oara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sting, concert la Bucuresti