Antena Meniu Search
x

Principalele știri ale serii de 13 ianuarie 2020

Știrile zilei de luni, 13 ianuarie 2020: Tânăra moartă în accidentul din Craiova făcea live pe Facebook în momentul tragediei, Doi români au spart o brutărie, în Italia, şi au furat cântarul, O tânără de 21 de ani a murit, încercând să facă selfie-ul perfect, trupul Cristinei Ţopescu va fi incinerat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.01.2020, 21:58

O tânără transmitea Live, pe Facebook, înaintea accidentului mortal din Craiova
Principalele știri ale serii de 13 ianuarie 2020 - Observator.tv

Bună seara! Dacă nu ați avut timp încă să vă puneți la curent cu știrile acestei seri, vă dăm o mână de ajutor.

Iată, pe scurt, un top al evenimentelor acestei seri, pe observator.tv:

Tânăra moartă în accidentul din Craiova făcea live pe Facebook în momentul nenorocirii: "Băi, condu ca lumea!"

O tânără în vârstă de 24 de ani din localitatea Siliștea Crucii a murit noaptea trecută, pe o șosea din Craiova, după ce șoferul care se afla în spatele volanului a pierdut controlul mașinii, din motive necunoscute, și s-a izbit violent de un stâlp de electricitate. Accidentul a fost devastator. Pasagera din dreapta, cea care transmitea live pe pagina personală de Facebook, a fost foarte grav rănită. Citeşte mai multe informaţii despre accidentul mortal din Craiova.

Doi români au spart o brutărie, în Italia, şi au furat cântarul în loc de casa de marcat

Doi români din Italia au vrut să se îmbogăţească rapid, însă au confundat casa de marcat cu cântărul din brutăria în care au intrat să fure. Întreaga poveste s-a petrecut în oraşul Riposto, din provincia Catania. Află detalii despre românii care au spart brutăria şi au furat cântarul.

O tânără de 21 de ani a murit, încercând să facă selfie-ul perfect, căzând de pe o stâncă, în Australia

O tânără de 21 de ani a murit, după ce a căzut de la zeci de metri înălţime, de pe o stâncă, încercând să-şi facă o poza cu peisajul deosebit. Prietenii fetei au alertat autorităţile, după ce nu au mai putut să o găsească. Citeşte mai multe despre cazul tinerei care a murit încercând să-şi facă un selfie.

Trupul Cristinei Ţopescu va fi incinerat miercuri, la ora 12

Medicii încă lucrează la raportul toxicologic în cazul morţii Cristinei Ţopescu, dar nu s-a putut stabili cauza exactă a decesului, din cauza stării avansate de degradare a corpului. Există, totuşi, unele informaţii care ar indica faptul că jurnalista ar fi făcut infarct şi a murit în somn. Cristina Ţopescu ar fi fost în viaţă pe 28 decembrie 2019, când a avut ultimul apel telefonic şi se presupune ca în jurul Anului Nou ar fi decedat. Trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat miercuri, la ora 12, iar tot atunci se va face şi o slujbă, informează surse din apropierea familiei. Vezi detalii despre anunţul familiei Cristinei Ţopescu.

Un copil de şapte ani, din Feteşti, şi-a salvat sora abia născută

Poveste sfâşietoare în Ialomiţa! Un băieţel de 7 ani şi-a salvat surioara. Copilul şi-a văzut mama care a născut acasă cum moare sub ochii lui, dar a avut tăria să sune la 112 şi să ceară ajutor. Ştia numărul de urgenţă pentru că îl văzuse pe ambulanţele care treceau prin faţa blocului unde locuiau. Povestea celor trei fraţi i-a impresionat atât de mult pe medici, încât două doctoriţe vor să-i adopte pe cei trei fraţi. Citeşte mai multe despre băieţelul care şi-a salvat surioara abia născută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Principalele știri ale serii de 13 ianuarie 2020