Antena Meniu Search
x

Principalele știri ale serii de 20 ianuarie 2020

Știrile zilei de luni, 20 ianuarie 2020:Virusul necunoscut din China se răspândeşte, Tânăra care şi-a ucis iubitul de 71 de ani cu ciocanul de şniţele, arestată, Un şofer care a lovit o fetiţă pe trecerea de pietoni, căutat de poliţişti, Cei patru frăţiori arşi la Timişoara, înmormântaţi împreună.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.01.2020, 21:38

Ştirile serii de 20 ianuarie 2020
Topul celor 5 știri de luni, 20 ianuarie 2020 - Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Bună seara! Dacă nu ați avut timp încă să vă puneți la curent cu știrile acestei seri, vă dăm o mână de ajutor.

Iată, pe scurt, un top al evenimentelor acestei seri, pe observator.tv:

Virusul necunoscut din China se răspândeşte, cazurile de îmbolnăviri s-au triplat

Virusul necunoscut care a lovit China pare scăpat de sub control, iar cazurile s-au triplat, pe măsură ce infecția se răspândește la Beijing și Shanghai. Numărul de persoane infectate noul virus a crescut de trei ori doar în weekend, focarele răspândindu-se de la Wuhan şi în alte orașe importante, precizează Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Află mai multe despre virusul necunoscut din China.

Tânăra care şi-a ucis iubitul de 71 de ani cu ciocanul de şniţele, arestată preventiv

Tânăra de 32 de ani, din Iaşi, care şi-a omorât în bătaie iubitul de 71 de ani cu ciocanul de şniţele a fost arestată preventiv, după ce medicii psihiatri au decis că femeia avea discernământ în momentul crimei. Citeşte mai multe despre caz.

Un şofer care a lovit o fetiţă pe trecerea de pietoni, căutat de poliţiştii din Sibiu

Poliţiştii din Sibiu anunţă că sunt în căutarea unui şofer care a lovit o fetiţă pe trecerea de pietoni şi a plecat de la locul accidentului, fără să se intereseze de starea victimei sau să anunţe incidentul. Vezi mai multe detalii.

Cei patru frăţiori arşi de vii la Timişoara, înmormântaţi împreună

Trupurile neînsufleţite ale celor patru fraţi morţi, miercuri seară, în casa cuprinsă de flăcări la Timişoara, vor fi ridicate, astăzi, de la Institutul de Medicină Legală. Cei patru copii vor fi înmormântaţi peste două zile, în oraşul Recaş, localitatea natală a mamei lor. Citeşte mai multe despre tragedia de la Timişoara.

Caporalul care şi-a pus capăt zilelor în unitatea militară, supărat că nu-şi poate întemeia o familie

Un militar în varsta de 42 de ani, din Cluj-Napoca, şi-a pus capăt zilelor chiar în unitatea militară în care lucra. Caporalul era centralist în centrul de comunicaţii, iar descoperirea a fost făcută de către un coleg. Bărbatul a dat imediat alarma, iar în scurt timp, la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă. Medicii l-au resuscitat pe militar mai bine de o oră, însă fără succes. Poliţiştii criminalişti au efectuat cercetarea la fatţa locului, însă nu au găsit niciun bilet prin care militarul să îşi justifice gestul. Află mai multe despre eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Principalele știri ale serii de 20 ianuarie 2020