Antena Meniu Search
x

Principalele știri ale serii de 24 decembrie 2019

Știrile zilei de marti, 24 decembrie 2019: Noi imagini de la bătaia cu bâte şi topoare din Piaţa Constituţiei, Vremea 24 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020, accidentul mortal din Neamţ, unde se află acum Moş Crăciun, o jurnalistă şi-a dat demisia în direct, după ce a câştigat la loto

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.12.2019, 16:33

Moş Crăciun vine în această seară cu daruri
Topul celor 5 știri de joi, 23 decembrie 2019 - Observator

Bună seara! Dacă nu ați avut timp încă să vă puneți la curent cu știrile acestei seri, vă dăm o mână de ajutor.

Iată, pe scurt, un top al evenimentelor acestei seri, pe observator.tv:

Noi imagini de la bătaia cu bâte şi topoare din Piaţa Constituţiei. 11 bărbaţi au fost arestaţi pentru omor

Poliţia Română a publicat noi imagini de la bătaia fără precedent din Piaţa Constituţiei, unde zeci de indivizi s-au răfuit cu bâte şi topoare. Un bărbat de 30 de ani a murit împuşcat în timpul încăierării sângeroase, iar un alt tânăr, de 21 de ani, a fost rănit şi a ajuns la spital. Află mai multe informaţii despre bătaia din Piaţa Constituţiei.

Vremea 24 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020. ANM a actualizat prognoza de Crăciun şi Revelion

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat astăzi prognoza actualizată pentru următoarele două săptămâni, intervalul 24 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion. 

Marian, un tată a trei copii a sfârşit în microbuzul morţii din Neamţ. Micuţii îl aşteptau să împodobească bradul

Marian Moldovianu și Gabi Macovei au murit pe loc, în noaptea de duminică spre luni, după ce microbuzul care îi aducea acasă din Londra, pentru sărbători, s-a oprit într-un copac, pe un drum din localitatea Poienari, Neamţ. Citeşte mai multe despre cumplitul accident din Neamţ care a distrus nouă familii în prag de Crăciun.

Moş Crăciun vizitează 390.000 de case pe minut, în noaptea de Ajun

Moş Crăciun e deja pe drum. Vedem chiar acum imagini în direct de la Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospaţială. Sania condusă de Rudolf călătoreşte în noaptea aceasta peste 500 milioane de kilometri. Vezi unde se află în acest moment Moşul şi când va ajunge şi în România.

O jurnalistă din Spania și-a dat demisia în direct, după ce a câştigat la loteria de Crăciun

Imagini incredibile au fost surprinse în Spania, unde un reporter și-a dat demisia în direct, după ce a aflat că a câștigat la loterie. Femeia a aflat că a câştigat la loteria de Crăciun exact când începea transmisiunea. În imaginile surprinse de colegii săi se vede cum jurnalista se bucură alături de alţi câştigători la loterie.  Ulterior, însă, ea și-a dat seama că suma nu era atât de mare precum crezuse. Citeşte mai multe despre acest subiect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Principalele știri ale serii de 24 decembrie 2019