Antena Meniu Search
x

Principalele știri ale serii de 26 decembrie 2019

Știrile zilei de joi, 26 decembrie 2019: Fostul ministru Chiţoiu a fost implicat într-un accident mortal, 19 morţi în accidente rutiere în doar 48 de ore, tineri atacaţi cu bâtele la Areşeni, bărbat mort din cauza unei petarde, apel disperat al soţiei militarului care a murit la Constanţa.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.12.2019, 21:31

Daniel Chiţoiu a fost transportat la spital, după un accident cu doi morţi, în Argeş
Fostul ministru Chiţoiu, implicat într-un accident mortal - Observator.tv

Bună seara! Dacă nu ați avut timp încă să vă puneți la curent cu știrile acestei seri, vă dăm o mână de ajutor.

Iată, pe scurt, un top al evenimentelor acestei seri, pe observator.tv:

Fostul ministru Daniel Chiţoiu are trei coaste rupte în urma accidentului cu doi morţi din Argeş

Daniel Chiţoiu, fostul ministru al Economiei, a fost implicat într-un accident rutier foarte grav, din care au rezultat două decese. Din primele informaţii, fostul ministru are trei coaste rupte şi a fost transportat la spitalul Floreasca din Bucureşti, pentru analize amănunţite. Află detalii despre accidentul mortal în care a fost implicat Daniel Chiţoiu.

Pe acelaşi subiect

19 morţi în 48 de ore, pe şoselele din România. Poliţia se roagă de şoferi să respecte Codul Rutier

Ministerul Afacerilor Interne a informat că, în ultimele 48 de ore, s-au înregistrat 44 de accidente rutiere, din care au rezultat 19 morţi şi 33 de persoane grav rănite. Autorităţile precizează că cifrele sunt uriaşe şi fac apel la participanţii la trafic să respecte Codul Rutier. Citeşte mesajul Poliţiştilor.

Doi tineri şi iubitele lor, atacaţi cu bâte la Arieşeni după ce ar fi ajuns pe terenul privat al viceprimarului

Bătaie cu bâte, pumni şi picioare în a doua zi de Crăciun. Patru tineri care au urcat cu ATV-urile pe un drum înzăpezit din Arieşeni s-au luat la bătaie cu proprietarul terenului, chiar viceprimarul localităţii. Scandalul are, acum, două variante. Detalii despre tinerii bătuţi cu bâtele în a doua zi de Crăciun.

Un tânăr a murit în prima zi de Crăciun, după ce i-a explodat o petardă în gură

Tragedie de Crăciun, după ce un bărbat din localitatea Belceşti, judeţul Iaşi, a murit după ce şi-a băgat în gură o petardă aprinsă, care a explodat. Din păcate, leziunile provocate au fost deosebit de grave, astfel că medicii nu au putut decât să constate decesul. Citeşte despre cazul bărbatului ucis de petardă.

Apel disperat al soţiei militarului mort în prag de Crăciun: "Este anormal ce ni se întâmplă!"

Acuzaţii grave lansate de soţia lui Ionuţ Marinescu, militarul mort în 22 decembrie, cu câteva ore înainte să împlinească vârsta de 36 de ani. Soţia caporalului spune că moartea acestuia este una suspectă şi îi acuză pe medicii că i-au tratat soţul cu superficialitate. Citeşte despre cazul militarului din Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Principalele știri ale serii de 26 decembrie 2019