Antena Meniu Search
x

Principalele știri ale serii de 27 decembrie 2019

Știrile zilei de vineri, 27 decembrie 2019. Bună seara! Dacă nu ați avut timp încă să vă puneți la curent cu știrile acestei seri, vă dăm o mână de ajutor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.12.2019, 21:04

Alertă cu efect imediat de ninsori abundente
ANM a emis alertă meteo de ultimă oră - Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Bună seara! Dacă nu ați avut timp încă să vă puneți la curent cu știrile acestei seri, vă dăm o mână de ajutor.

Iată, pe scurt, un top al evenimentelor acestei seri, pe observator.tv:

Alertă meteo de ninsori abundente cu efect imediat, emisă de ANM

Administrația Națională de Meteorologie a emis o alertă Cod Galben cu efect imediat de ninsori abundente. De asemenea, ANM a emis o prognoză specială valabilă şi pentru Bucureşti, până duminică seară, fiind prognozate ninsori. Află mai multe detalii privind alerta meteo emisă de ANM.

Oameni revoltaţi la Sibiu, după ce un vânzător furios a tăiat cu drujba toţi brazii nevânduţi

Un vânzător de brazi din Piaţa Cibin, din Sibiu, a distrus cu drujba toţi brazii nevânduţi, în faţa oamenilor care priveau uluiţi toată scena. Deşi ar fi putut să-i doneze sau să-i vândă la un preţ derizoriu celor care poate nu au avut un brad în casă, spun oamenii, bărbatul a ales să-şi distrugă toată marfa. Citeşte mai multe despre cazul vânzătorului care şi-a distrus brazii cu drujba.

Un avion cu 98 de oameni la bord s-a prăbuşit imediat după decolare, în Kazahstan

Cel puţin 14 persoane au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite, după ce un avion de pasageri la bordul căruia se aflau 98 de oameni s-a prăbuşit la scurt timp după ce a decolat de pe Aeroportul Internaţional Almaty din Kazahstan. Citeşte detalii despre avionul prăbuşit în Kazahstan.

Tragedie evitată, după ce un avion a fost oprit pe Otopeni pentru că avea un geam fisurat

Emoţii, azi dimineaţă, pentru peste 140 de pasageri de pe aeroportul Henri Coandă. Chiar înainte de decolare, piloţii au constatat că unul dintre geamurile avionului era fisurat. Călătorii au fost debarcaţi pe pistă şi mutaţi într-o altă aeronavă. Experţii spun că dacă geamul ar fi cedat în aer, pe pasageri i-ar fi aşteptat o aterizare de urgenţă. Citeşte mai mult despre eveniment.

27 de morţi şi 45 de răniţi grav în accidentele produse de Crăciun, în România

Între 24 şi 26 decembrie 2019 s-au produs 59 de accidente grave, soldate cu 27 de morţi şi 45 de răniţi grav. Sunt cifre mai mari faţă de anul trecut când, în acelaşi interval, au fost 47 de accidente soldate cu 13 morţi şi 40 de răniţi grav. Mai multe detalii despre accidentele mortale produse de Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Principalele știri ale serii de 27 decembrie 2019