Antena Meniu Search
x

Principalele știri ale serii de 6 ianuarie 2020

Știrile zilei de luni, 6 ianuarie 2020: Noua Zeelandă trimite trupe în Australia, Momentul în care un tânăr îi fură fetei crucea aruncată în mare de Bobotează, Răsturnare de situaţie în cazul conflictului dintre un vatman din Bucureşti şi un şofer, Un pompier din Australia a salvat un pui de cangur.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 07.01.2020, 21:17

Dezastru în Australia, unde incendiile au produs distrugeri istorice
Incendii devastatoare în Australia - foto Hepta

Bună seara! Dacă nu ați avut timp încă să vă puneți la curent cu știrile acestei seri, vă dăm o mână de ajutor.

Iată, pe scurt, un top al evenimentelor acestei seri, pe observator.tv:

Noua Zeelandă trimite trupe în Australia, pentru lupta cu flăcările uriaşe

Trupe aparţinând armatei din Noua Zeelandă se îndreaptă spre Australia, pentru a ajuta la eforturile de stingere a flăcărilor uriaşe care distrug continentul, adăugându-se celor 157 de pompieri din Noua Zeelandă deja prezenţi în Australia. Ministrul apărării din Noua Zeelandă, Ron Mark, a declarat că este nevoie urgentă de mai mult ajutor, deoarece incendiile nu sunt încă sub control. Citeşte mai multe despre dezastrul din Australia.

Momentul în care un tânăr îi fură fetei crucea aruncată în mare de Bobotează

Singura fată care a sărit în apa mării, rece ca gheaţa, ca să prindă crucea aruncată ÎPS Teodosie, de Bobotează, acuză că un tânăr a lovit-o în apă şi i-a furat crucea, iar imaginile filmate se pare că îi confirmă povestea. În imagini se poate observa cum fata ajunge înot la cruce, o prinde şi o ridică în aer, moment în care tânărul îi smulge crucea din mâini şi se îndepărtează cu ea spre mal. Vezi înregistrarea video.

Răsturnare de situaţie în cazul conflictului dintre un vatman din Bucureşti şi un şofer

Imaginile au devenit virale, iar poliţiştii s-au răzgândit. Nu doar şoferul care depăşeşte coloana de maşini pe linia de tramvai este de vină. Agenţii au observat că vatmanul a lovit intenţionat autoturismul şi i-au deschis dosar penal. Citeşte detalii despre cazul vatmanului care a lovit un BMW în trafic.

Un pompier din Australia a salvat un pui de cangur din mijlocul flăcărilor

Un pui de cangur a fost salvat din mijlocul Infernului. Vizibil speriat animalul este luat în braţe şi învelit într-un prosop. Salvatorul îi oferă apoi un capac plin cu apă. Totul s-a intamplat în statul australian New South Wales. Imaginile înduişătoare au făcut înconjurul planetei. Citeşte despre pompierul care şi-a pus viaţa în pericol ca să salveze un pui de cangur.

Alertă de viscol şi ninsori în România

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă cod galben de ninsori, în Moldova şi zona montană. În plus, 19 judeţe sunt sub cod galben de vânt puternic. Citeşte mai multe despre alerta meteorologilor şi evoluţia vremii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Principalele știri ale serii de 6 ianuarie 2020