Antena Meniu Search
x

Principalele știri ale serii de 7 ianuarie 2020

Știrile zilei de marţi, 7 ianuarie 2020: 10.000 de cămile vor fi ucise, în Australia, pentru că beau multă apă, pompierii români pregătiţi pentru Australia, Microbuz cu români implicat într-un accident grav, în Austria, Invenţia unui biciclist din Reşiţa, Momentul în care un şofer se răstoarnă cu BMW

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 07.01.2020, 21:18

10.000 de cămile vor fi împuşcate, în Australia
Mii de cămile vor fi ucise în Australia - Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Bună seara! Dacă nu ați avut timp încă să vă puneți la curent cu știrile acestei seri, vă dăm o mână de ajutor.

Iată, pe scurt, un top al evenimentelor acestei seri, pe observator.tv:

Zece mii de cămile vor fi împuşcate, în Australia, pentru că beau multă apă şi emit prea multe gaze

Peste 10.000 de cămile vor fi împușcate de trăgători profesioniști, din elicoptere, în Australia de Sud, pentru că beau prea multă apă şi emit prea multe gaze, informează presa australiană, care precizează că autorităţile au dat deja undă verde. Măsura sacrificării cămilelor ar urma să fie pusă în aplicare în zilele următoare. Citeşte mai multe despre măsura de sacrificare a celor zece mii de cămile, în Australia.

Pe acelaşi subiect

Cine sunt pompierii români pregătiţi pentru lupta cu incendiile devastatoare din Australia

România are pregătite deja mai multe detaşamente de pompieri militari, care aşteaptă doar un semn din partea autorităţilor australiene, pentru a intra în lupta cu incendiile devastatoare. Pompierii români care vor merge în Australia sunt militari cu o vastă experienţă la intervenţia şi stingerea incendiilor de pădure, iar unii dintre ei au mai fost detaşaţi la misiuni asemănătoare în alte ţări, potrivit informaţiilor obţinute de observator.tv. Află detalii despre pompierii români care vor pleca în Australia.

Microbuz cu români implicat într-un accident grav, în Austria, cu 7 victime

Un accident grav a avut loc în Rosenfeld, Austria, în care a fost implicat un microbuz cu români şi un autoturism. Potrivit poliției, impactul a fost deosebit de puternic, iar în urma impactului, a fost rănit șoferul autoturismului, în vârstă de 65 de ani, și șase pasageri români ai microbuzului, cu vârste cuprinse între 38 și 65 de ani. Cele şapte vitctime au fost internate în spitalele din zonă. Află mai multe despre accidentul din Austria.

Invenţia unui biciclist din Reşiţa a stârnit hohote de râs în trafic

Casca de criză a unui biciclist din Reşiţa a stârnit hohote de râs în trafic, şoferii filmându-l uluiţi pe reşiţeanul care a găsit o metodă inedită pentru a se feri de frigul năprasnic. Bărbatul a confecţionat o cască dintr-un bidon de plastic, în care a dat două găuri în dreptul ochilor şi apoi a ieşit în trafic. Vezi cum arată casca biciclistului.

Video cu momentul în care un şofer se răstoarnă cu BMW-ul într-o curbă, în drum spre Braşov

Un tânăr de 31 de ani, aflat la volanul unui autoturism BMW, s-a răsturnat pe DN1E, într-o curbă, circulând dinspre Poiana Brașov spre municipiul Brașov. Şoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, probabil din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a lovit un parapet și s-a răsturnat pe partea carosabilă. Vezi video filmat cu camera de bord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Principalele știri ale serii de 7 ianuarie 2020