Antena Meniu Search
x

Principalele știri ale serii de 8 ianuarie 2020

Știrile zilei de miercuri, 8 ianuarie 2020:Trump a făcut declaraţii după atacul asupra bazelor americane, un manelist cunoscut riscă puşcăria, după ce a încercat să mituiască un poliţist, Tragedie aviatică din Iran, soldată cu 176 de morţi, Imagini de la locul tragediei din Târgu Jiu.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.01.2020, 21:21

Donald Trump îşi ţine discursul
Preşedintele Trump, declaraţii după atacurile cu rachete ale Iranului - Bestimage / Shealah Craighead / The White House via Bestimage

Bună seara! Dacă nu ați avut timp încă să vă puneți la curent cu știrile acestei seri, vă dăm o mână de ajutor.

Iată, pe scurt, un top al evenimentelor acestei seri, pe observator.tv:

Trump, după atacul asupra bazelor americane: Cât sunt eu preşedinte, Iranul nu va avea arme nucleare"

Preşedintele american, Donald Trump, a reacţionat într-o declaraţie oficială, la atacul cu rachete al Iranului asupra unor baze militare din Irak, în care se aflau trupe americane. Trump a ameninţat cu sancţiuni asupra Iranului şi a avertizat că armata SUA are un arsenal impresionat de arme, pe care nu doreşte să le folosească. Urmăreşte aici discursul preşedintelui american.

Pe acelaşi subiect

Un manelist cunoscut riscă puşcăria, după ce a încercat să mituiască un poliţist, neavând asigurare la Rolls Royce-ul de 200.000 de euro

Manelistul autointitulat Țancă Uraganul este anchetat de poliţişti, după ce a încercat să-i mituiască pe agenţii care l-au oprit în trafic. Andrei Velicu tocmai ce întorsese pe linie continuă şi nici nu avea asigurare pentru bolidul Rolls Royce, pe care dăduse 200.000 de euro. Citeşte mai multe despre subiect.

Tragedie aviatică din Iran, soldată cu 176 de morţi

O catastrofă aviatică amplifică tensiunea în Iran, oricum cel mai "fierbinte" punct al planetei în acest moment! 176 de oameni au murit, după ce un avion Boeing 737 s-a prăbuşit, la scurt timp după decolare, la periferia capitalei Teheran. Află cele mai noi informaţii despre catastrofa aviatică din Iran.

Imagini de la locul tragediei din Târgu Jiu. Doi tineri îndrăgostiţi, găsiţi morţi în casă

Imagini dramatice filmate, în această dimineaţă, pe strada Islaz din Târgu Jiu, acolo unde doi tineri iubiţi au fost găsiţi morţi într-o casă, intoxicaţi cu monoxid de carbon. Marius şi Teodora au sfârşit împreună, în această dimineaţă, într-o casă unde locuiau cu chirie, pe strada Islaz din municipiul Târgu Jiu. Citeşte mai multe detalii despre caz.

Autorităţile australiene au emis o nouă alertă către populaţie: "Plecaţi, plecaţi acum!"

Oficialii australieni au emis noi alerte de evacuare, după o un raport care arată posibila creştere în intensitate a incendiilor care mistuiesc continentul. Toţi locuitorii din estul statului Victoria au fost îndemnați să-şi părăsească locuinţele, înainte ca incendiile să ajungă în regiune, în timp ce în Australia de Sud, autoritățile au început evacuarea comunităţilor de pe insula Kangaroo. Află noutăţi despre ce se întâmplă în Australia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Principalele știri ale serii de 8 ianuarie 2020