Antena Meniu Search
x

Principalele știri ale serii de 9 ianuarie 2020

Știrile zilei de joi, 9 ianuarie 2020: Avionul cu pasageri prăbușit lângă Teheran ar fi fost doborât de o rachetă, Pompier australian acuzat că a provocat 17 incendii, arestat, Imagini de la incendiul major produs la fabrica Electromontaj, iar Gheorghe Dincă şi-a schimbat declaraţiile.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.01.2020, 21:27

Salvatorii caută supravieţuitori după ce un Boeing 737 s-a prăbușit, lângă Teheran
Avionul s-a prăbuşit după ce ar fi fost lovit de o rachetă antiaeriană - Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Bună seara! Dacă nu ați avut timp încă să vă puneți la curent cu știrile acestei seri, vă dăm o mână de ajutor.

Iată, pe scurt, un top al evenimentelor acestei seri, pe observator.tv:

Avionul cu pasageri prăbușit lângă Teheran ar fi fost doborât de o rachetă antiaeriană, probabil din greșeală

Aeronava ucraineană cu 176 de pasageri la bord, care s-a prăbușit chiar în afara capitalei iraniene Teheran, ar fi fost lovită de o rachetă antiaeriană, potrivit informaţiilor oferite de un oficial al Pentagonului, un înalt funcționar al informațiilor din SUA și un oficial al informațiilor irakiene, citaţi de Newsweek. Citeşte mai multe despre avionul prăbuşit în Iran.

Pompier australian acuzat că a provocat 17 incendii, arestat

Un pompier din Australia a fost arestat şi pus sub acuzare, după ce ar fi provocat în mod deliberat 17 incendii în păduri, în timp ce era eliberat pe cauțiune pentru presupuse infracțiuni sexuale. Află cum a fost prins incediatorul.

Imagini de la incendiul major produs la fabrica Electromontaj

Un incendiu major a izbucnit joi seara în Bucureşti, la Electromontaj, şi a fost anunţat de autorităţi prin sistemul Ro Alert. Autorităţile locale au intervenit la faţa locului cu zeci de echipaje de pompieri şi mai multe ambulanţe. În plus, a fost emisă o avertizare pentru degajare masivă de fum şi există inclusiv riscul producerii unor explozii. Citeşte mai multe despre subiect.

Gheorghe Dincă şi-a schimbat declaraţiile. Luiza ar fi fost luată de doi traficanţi din casa lui

Gheorghe Dincă şi-a schimbat complet declaraţiile, în privinţa crimelor pe care chiar el a susţinut că le-a comis. La audierile de joi, Dincă a precizat că Luiza ar fi fost în viaţă când a fost luată din casa lui de doi bărbaţi, care ar fi dus-o către o direcţie necunoscută. Află detalii despre noile declaraţii ale lui Gheorghe Dincă.

Un bărbat din Flămânzi a alergat în jurul casei pentru ca inima să nu i se oprească, până a venit Ambulanţa

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a sunat disperat la numărul de urgenţă 112 şi i-a uimit pe medici cu problema sa. Pacientul a explicat că a descoperit că dacă stă într-un loc, liniştit, inima i se opreşte, motiv pentru care îi este teamă pentru viaţa lui. Citeşte mai multe despre bizarul caz de la Flămânzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Principalele știri ale serii de 9 ianuarie 2020