Antena Meniu Search
x

Video Strada din Buzău care a trimis zeci de şoferi în vulcanizare, din cauza neglijenţei unui şofer de TIR: "Peste 20 de maşini au făcut pană"

Neglijenţa unui şofer de camion, care transporta deşeuri metalice tocate, a provocat pagube serioase în judeţul Buzău. Acesta nu şi-a asigurat încărcătura, iar bucăţile metalice s-au împrăştiat pe drum, pe o distanţă de 2 kilometri. Zeci de şoferi care au circulat pe acel segment de drum s-au trezit cu cauciucurile tăiate. Poliţiştii încearcă acum să-l găsească pe şoferul camionului cu pricina. 

de Redactia Observator

la 09.09.2022, 09:26

Vezi și

Incidentul s-a petrecut pe drumul județean 203D, arteră care leagă zona industrială a orașului de drumul național 2C. Camionul cu deșeuri a plecat de la o firmă de reciclare din zonă și se îndrepta spre Slobozia. Imediat după ce a părăsit curtea reciclatorului, din camion au început să curgă mii de bucăți de tablă care s-au împrăștiat pe carosabil.

Şofer: Doar eu am văzut, cred, peste 20 de maşini care au făcut pană, plus o maşină de furaje care a descărcat, a scos peste 100 de şpanuri din cauciucuri.

Dacă unii dintre şoferi au observat la timp pericolul de pe şosea, alţii nu au mai avut timp de reacţie şi s-au ales cu pagube serioase. 

Păgubită: Am zis prima oară că e sticlă, dar au fost cuie, au fost table, au fost tot felul de porcării pe şosea. S-au spart două caucicuri şi astea două sunt la fel de distruse. 

Pe acelaşi subiect

Păgubit: Am văzut din asta pe jos, eu am zis că e geam spart. La jumătatea drumului m-am găsit cu un coleg de muncă, se ducea la Buzău, şi mi-a zis vezi că e şpan de fier. Atunci am realizat. 

La vulcanizarea din zonă s-a făcut coadă

Timpul de aşteptare a fost chiar şi de 4 ore. 

Dumitru Pavel, vulcanizator: În jur de 20-25 de maşini cu şpan în anvelope. Undeva la 10-15 şpanuri pe anvelopă.

Reporter: Cât de distruse erau?

Dumitru Pavel, vulcanizator: Unele iremediabile ca reparaţie de vulcanizare. 

Şoferul responsabil de întreaga situaţie este de negăsit. 

Cornelia Stroe, purtător de cuvînt IPJ Buzău: În cauză poliţiştii au luat măsuri pentru curăţarea carosabilului şi au efectuat verificări pentru identificarea persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale. 

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferii păgubiți să depună plângeri la secția de Poliție Rurală din zona respectivă, pentru a-și putea recupera prejudiciile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Strada din Buzău care a trimis zeci de şoferi în vulcanizare, din cauza neglijenţei unui şofer de TIR: "Peste 20 de maşini au făcut pană"